Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

''Eži'' atstāj sausā ''Fēniksu''

''Eži'' atstāj sausā ''Fēniksu''
Foto: Latvijas Regbija federācija/Juris Bērziņš-Soms.

Vakar Lielrīgas atklātā čempionāta šīs nedēļas otrajā spēlē Rīgas RK “Eži” izbraukumā ar rezultātu 27:0 izcīnīja uzvaru pār Valmieras RK "Fēnikss"

Valmieras Fēnikss sestdien savās mājās uzņēma ciemiņus no Rīgas, kamēr komandas treneris Kristaps Staņa ar Latvijas izlasi Prāgā gatavojās iznācienam pret Čehijas valstsvienību, kurai beigās piekāpās ar 17:54.

Brenguļu stadionā notiekošās spēles sākums veiksmīgāks izvērtās rīdziniekiem. Spēles 6.minūtē rezultātu atklāja Ežos spēlējošais jūrmalnieks Artjoms Šubins. Neprecīzs realizācijas sitiens, un rezultāts 0:5. Tomēr turpmākajās pirmā puslaika minūtēs ne viena, ne arī otra komanda nespēja uzlauzt pretinieku aizsardzību.

Līdz nākošajiem gūtajiem punktiem bija jāgaida 41 minūte. kad RK “Eži” beidzot uztaustīja caurumu mājinieku aizsardzībā. Uz no maiņu tikko uznākušais Mārtiņš Zviedris 47.minūtē piepluso 5 punktus un rezultāts uz tablo 0:10. Vēl pēc 5 minūtēm ar piezemējumu atzīmējās Ežu komandā ar 8 numuru spēlējošais jūrmalnieks Emīls Zerafims. Spēles 52.minūtē rezultāts – 0:15.

Komandas aktīvi eksperimentēja ar spēlētāju maiņām, kas labāku rezultātu arī atlikušajā spēles daļā deva viesiem no Rīgas. Spēles pēdējās 5 minūtēs Eži jau iekrātajiem 15 punktiem spēja pieplusot vēl 12 punktus. 2 piezemējumi un beidzot arī viena precīza realizācija, un spēles noslēgumā sausā uzvara ar 0:27.

Punktus guvušie spēlētāji RK “Eži” komandā: Mārtiņš Zviedris – 12 punkti, Emīls Zerafims – 10 punkti, Artjoms Šubins – 5 punkti.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv


, 2022-05-08 10:29, pirms 2 gadiem
Skarbi atstāt uz nulles, bet pagaidām Lielrīgas čempionātā gandrīz visas spēles ir ar pietiekami lielu rezultāta starpību.
, 2022-05-08 10:58, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Skarbi atstāt uz nulles, bet pagaidām Lielrīgas čempionātā gandrīz visas spēles ir ar pietiekami lielu rezultāta starpību.
Kā bija, sajuties kā baigais vecis, kad nobanoji Neputnu?
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.

Latvijas regbija izlase sestdien Jelgavā izšķirošajā spēlē par 1. vietu uzņems Dāniju

Sestdien, 20. aprīlī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā sporta centrā, plkst. 13:00 Latvijas regbija izlase mērosies spēkiem ar Dānijas valstsvienību. Abas komandas atrodas Eiropas Nāciju kausa izcīņas “Conference” divīzijas tabulas pirmajās divās vietās. Spēle būs noslēdzošā cīņa grupu turnīrā.
"Livonia" regbistes ar jauno treneri Elmāru Šefanovski. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" sieviešu regbija komandu trenēs vīriešu izlases kapteinis Šefanovskis

Jauno sezonu Regbija kluba “Livonia” sieviešu komandu uzsāks jauna trenera vadībā. Livonietes šajā sezonā trenēt ir uzsācis Latvijas vīriešu regbija-7 izlases kapteinis Elmārs Šefanovskis, nomainot Dienvidāfrikas speciālistu.