Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2940, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Ozerinskis

Video: #4 "VeseLīga" - Kā būt jaunam visa mūža garumā?

Šajā sērijā tiekos ar vecmāmiņu un jogas pasniedzēju Taņu. Sarunas laika sapratu, ka gadi nav šķērslis ne mūsu ķermenim, ne prātam. Ja Tu ļauj sev apsūnot kā akmenim mežā, tad tu paliec vecs un nevarīgs, bet, ja Tu strādā ar to, meklē līdzsvaru it visā un disciplinē sevi, tad Tu nekad nenovecosi.

Taņa mani iedvesmoja un lika saprast, uz ko mūsu ķermenis ir spējīgs. Joga man ir asociējusies ar skaistām pozām, kuras ir balstītas uz lēnām kustībām un līdzsvaru, bet izrādās, ka zem tā slēpjas kas vairāk. Es iepazinos ar jogas filozofiju, taču tā man nebija sveša. To biju dzirdējusi jau iepriekš no citiem avotiem un jau daļu arī piekopusi dabiski savā dzīvē.

Kas mani visvairāk aizrāva - tās bija jogas pozas. Pamanīju, ka daudz vairāk vakaros novērtēju pastaipīšanos, nevis kādu smagu treniņu.