Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2940, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Ozerinskis

Video: #10 ''VeseLīga'': ''Kāpēc Es peldos ledainā ūdenī?''

Šī sērija par aukstajām peldēm ir citādāka, jo dalīšos ne tikai ar pirmreizējo sajūtu peldoties ledainā ūdenī, bet arī pastāstīšu kā man izdevās aukstās peldes padarīt par ikdienu.

Rudens ir labs mēnesis, lai sāktu peldēšanos, jo gaiss kopā ar ūdeni palēnām atdziest. Tā lēnā garā ķermeni var pieradināt pie temperatūras maiņas. Gada laikā mana imūnsistēma nostiprinājusies un emocijas pēc aukstās peldes ir neaprakstāmas.

Kad jānovelk drēbes un jādodas ledainajā ūdenī, šķiet apstājas laiks un nepastāv nekas cits kā tikai es un šis brīdis. Aukstajā ūdenī ķermeni izjūtu īpaši un galvā ir divas domas - vai nu krist panikā un bēgt, vai arī pieveikt bailes. Es izvēlos otro, ļaujos mieram un domām, šķiet, ka viss sakārtojas.

Kas jāzina pirms peldes, kā sevi noskaņot, cik ilgi atrasties ūdenī, jautāju ekspertam Mārim Žundam. Arī tu noteikti uzzināsi ko jaunu.

, 2020-10-06 15:40, pirms 4 gadiem
Kura udenstilpne tagad ir ledus gabali?
Reali p-agajsnedel vel udens bija ap 12gradiem,mazliet par siltu lai dabutu rudisanas efektu,bet ja udens atdziest...Prieks,ka sada tema tiek izstastita.
, 2020-10-06 16:58, pirms 4 gadiem
nejega rakstīja: Kura udenstilpne tagad ir ledus gabali?
Reali p-agajsnedel vel udens bija ap 12gradiem,mazliet par siltu lai dabutu rudisanas efektu,bet ja udens atdziest...Prieks,ka sada tema tiek izstastita.
sestdien bija +12, svētdien saulē uzsila pat līdz +14.
Man likās auksts, grūti ieiet, neesmu trenēts, bet kad pierod līkumu pa ezeru izmest var, kad sāka salt pēdas tad airēju malā
Tur bij viens patstāvīgais, šis teica ka ritīgi stindzina ja zem +10
, 2020-10-06 18:59, pirms 4 gadiem
Pirms desmit gadiem, kad gāju vēlā rudenī peldēties - visi ar pirkstiem rādija.. tagad tas ir trendīgi, katrs sevis cienīgs influenceris to dara. Pirst ejiet savam vima hofa metodēm.. termoss ar tēju līdzi un aidā
, 2020-10-18 11:21, pirms 4 gadiem
Katru gadu kāds censonis paliek neauglīgs no ziemas peldēm. Ja bērni jau sataisīti, tad ziemā droši āliņģī var rekordus sist.