Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #15 "eXi": saslimšanas un epidēmijas, sadzīves traumas, vilšanās un treniņi mājās

Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” 15. epizodi, kurā bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš tiekas iepirkšanās un izklaides galvaspilsētā "Akropole", lai reizes, kad komandās vai līgās valdījusi kāda slimības epidēmija vai sadzīvē gūts kāds nepatīkams savainojums. Tāpat “eXi” atklās sajūtas, kā ir spēlēt pie tukšām tribīnēm, kā arī spilgtākos brīžus savās karjerās, kad sporta arēnās valdījusi lieliska atmosfēra. Vēl viena raidījuma tēma – vilšanās un netaisnības, bet raidījums noslēgsies ar visai aktuālu tēmu – kā uzturēt sevi sportiskajā formā mājas apstākļos?

0:00:00 – 0:02:47 – Viesošanās "Siera DŽIUGAS namā”;
0:04:18 – 0:32:54 – Saslimšanas un sadzīvē gūti savainojum;
0:34:25 – 0:41:47 – Viesošanās “DOUGLAS”, jautājumi par Jāni Kvēpu;
0:43:18 – 0:51:53 – Spēlēšana pie tukšām un spēlēšana pie tukšām tribīnēm;
1:10:01 – 1:38:23 – “Aplauzieni”, vilšanās un netaisnības profesionālajā sportā;
1:39:55 – 1:49:54 – Kā uzturēt sportisko formu mājas apstākļos?

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-03-20 19:37, pirms 4 gadiem
Ādolfa teiktajam vairāk vajag sekot līdzi, diezgan bieži pīkstuļus aizmirstat uzlikt
, 2020-03-20 20:29, pirms 4 gadiem
Kad ierakstīts? Uz šiem ekspertiem sociālā distancēšanās neattiecas?
, 2020-03-21 09:30, pirms 4 gadiem
Žiga izskatās joprojām lūpu uzmetis. Par to nevar jokot, par to nevar jokot...tak par visu var jokot. Nu ok, gandrīz par visu!
, 2020-03-22 23:32, pirms 4 gadiem
Aizmirsa pateikt pasu svarigako labumu sij karantinai, loti uzlabosies ekologija un tas lai cik skarbi neskanetu nav salidzinajums ar upuriem kas ir un bus! Un ja pec visa si cilvece tapat turpinas iznicinat zemes ekologiju tad zeme atkal izdomas pasatirities un pie ta mes pasi vien busim vainigi! Protam mes esam pieradusi pie daudziem labumiem kas tomer nes graujosas sekas zemei un attiecigi mums, bet ja nu savadak mes nesaprotam tad nu jadara tas ir piespiedu karta!
12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.
Marians Pahara "Southampton" kreklā. Foto: thesefootballtimes.co
2

Pahars: "Jaunā futbolista darbiņus Anglijā veica arī pats Beils"

Latvijas futbola izlases bijušajam uzbrucējam Marianam Paharam, kurš lielu savas karjeras daļu aizvadīja “Southampton” klubā Anglijā, bijis savs kluba akadēmijas futbolists – jaunais spēlētājs, kurš rūpējies par futbola apavu tīrīšanu un dažādām citām lietām, lai Paharam par to nebūtu jādomā pašam.