Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: #12 "eXi": sportistu sievas, ģenerālmenedžeru loma un jauniešu agrīnā specializācija

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” otrās sezonas 12. epizodi, kurā bijušie sportisti Kaspars Kambala, Renārs Rode un Edgars Masaļskis tiekas iepirkšanās un izklaides galvaspilsētā "Akropole", lai dalītos stāstos par savu pieredzi dažādās arī šodien aktuālās sporta tēmās.

0:00:00 – 0:33:31 – profesionālais sports, sievietes, bērni un ģimenes;
0:34:16 – 01:09:20 – jauniešu agrīnā specializācija;
1:11:05 – 01:46:43 – ģenerālmenedžeri un viņu loma komandā.

Šī epizode audio formātā pieejama arī visās populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2021-02-16 02:10, pirms 3 gadiem
Man gan laikam gribētos teikt, ka tāpat, kā jaunībā, tāpat arī karjerai ejot uz otru pusi, aiz vien vairāk ir jādara papildu lietas, īpaši tā paša koordinācija. Jā vecums varbūt vairs neatļauj tik daudz lekt, skriet un salto mētāt, tomēr traumu risks palielinās, bet to pašu koordināciju var uzlabot bez lekšanas, ar jogu, pilatēm, vingrošanu... Tikai mūsu platuma grādos tie lielie vīri jau kaunās no tādiem vingrinājumiem... Cik nav dzirdēts no sportistiem, ka joga un pilates jau nekas nav utt, tur tak vienkārši guļ... Bet, kad ar traumu nonāk pie fizioterapeita, tad nemāk pat pareizi taisni nostāvēt pāris minūtes, kur nu vēl ko citu.
Respektīvi, ir labi, ka runā par jauniešiem un sporta daudzveidību... bet tas pats ir jāpotē iekšā arī jau esošajiem sportistiem un lai tie jaunie arī neaizmirst... Īpaši kad būs ap gadiem 30... Tai skaitā tiem pašiem hokejistiem.