Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kristaps Valters metīs izaicinājumu tēvam TV biznesā

5. septembrī Sportacentrs.com TV kanālā ceļu pie skatītājiem uzsāks jauns sporta raidījums – “eXi”. Tajā bijušie sportisti – basketbolists Kristaps Valters, hokeja vārtsargs Edgars Lūsiņš un futbolists Jurijs Žigajevs apskatīs aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

“Man vienmēr patikuši jauni izaicinājumi, tāpēc esmu piekritis iesaistīties šajā projektā. Esmu pielicis punktu sportista karjerai un šobrīd trenēju jauniešus, bet raidījumā "eXi" piekritu piedalīties uzreiz. Jau tagad redzu, ka tas būs interesanti. Savā ziņā vēlos mest izaicinājumu arī savam tēvam, kurš jau paguvis kļūt par TV zvaigzni,” par dalību jaunajā projektā teic Kristaps Valters.

“Šāda formāta raidījums līdz šim Latvijā nav bijis, tāpēc arī mums pašiem ir interesanti. Domāju, ka dalībnieku sastāvu mums izdevies nokomplektēt pietiekami raibu, lai skatītājiem projekts būtu interesants. Katram no bijušajiem sportistiem profesionālo karjeru laikā bijuši daudz interesantu un aizraujošu stāstu, ar kuriem nu viņi gatavi “iznākt no skapja”. Centīsimies šobrīd aktuālus sporta notikumus un procesus apskatīt caur Kristapa, Edgara un Jurija piedzīvoto. Visi trīs mani kolēģi ir personības, turklāt katrs ir nedaudz citādāks arī pēc rakstura. Tas man liek domāt, ka spēsim būt interesanti,” saka raidījuma viens no veidotājiem un tā vadītājs Jānis Celmiņš.

Reizi pa reizei kādu no regulārajiem dalībniekiem atsevišķos raidījumos aizstās kāds cits bijušais sportists, taču pamatā kvartets būs nemainīgs. Bijušie atlēti uz raidījuma filmēšanu katru otro nedēļu tiksies iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”.



“Esam gandarīti, ka iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” izvēlēts par jaunā Sportacentrs.com TV raidījuma filmēšanas vietu. Tā būs vēl nebijusi pieredze gan mūsu klientiem, gan arī raidījuma veidotājiem un viesiem. Priecājamies, ka tagad “Akropoles” apmeklētāji varēs ne vien baudīt unikālu iepirkšanās un izklaides pieredzi, bet arī klātienē redzēt raidījuma filmēšanu un satikt sporta zvaigznes,” norāda Aija Stendzeniece, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” mārketinga projektu vadītāja.

Sākot ar 5. septembri, raidījums Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāms katru otro ceturtdienu plkst. 21:15, ar atkārtojumiem piektdienu rītos plkst. 8:00.

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% Latvijas iedzīvotāju. Raidījums būs pieejams arī internetā – portālā Sportacentrs.com, kā arī “eXi” sociālajos tīklos.

“eXi” sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports


, 2019-09-02 13:19, pirms 5 gadiem
tiešam nav gudrāku, erudītāku un vienkārši gaišāku cilvēku no bijušajiem sportistiem, ka jāņem stulbenis kā sīkais valterēns?
, 2019-09-02 13:54, pirms 5 gadiem
cerams, ka nebūs kā VV... basketbolu nav skatījies 10 gadus, bet viedoklis par spēlēm ir
, 2019-09-02 13:59, pirms 5 gadiem
Varētu padomāt ka TV Latvijā ir bizness
, 2019-09-02 14:01, pirms 5 gadiem
Fui, Akropole.
, 2019-09-02 14:07, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: cerams, ka nebūs kā VV... basketbolu nav skatījies 10 gadus, bet viedoklis par spēlēm ir
Uz spēlēm klātienē nav bijis, nevis vispār nav skatījies.
, 2019-09-02 14:39, pirms 5 gadiem
Sīkais alkāns.
Slēpts komentārs: ice F-1
, 2019-09-02 16:30, pirms 5 gadiem
narkomani stastis savu dzivescelu-ej d....
, 2019-09-02 16:38, pirms 5 gadiem
pajolis....Sākumā piespļauj Latvijas sporta dzīves aku "līdz lūpai", bet tagad nāk no tās dzert
, 2019-09-02 16:51, pirms 5 gadiem
Nedomāju, ka Valters kļūs par zvaigzni Latvijā, pārāk negatīva attieksme čalim par šeit notiekošo un dzīvojošajiem.
, 2019-09-02 17:19, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Uz spēlēm klātienē nav bijis, nevis vispār nav skatījies.
tas gan kādus 2 gadus atpakaļ... OverTaimā... Valters ik pa laikam teica, ka basketbolam neseko līdzi... bet viedokli vienmēr izteicaa
, 2019-09-02 17:21, pirms 5 gadiem
knaible rakstīja: Nedomāju, ka Valters kļūs par zvaigzni Latvijā, pārāk negatīva attieksme čalim par šeit notiekošo un dzīvojošajiem.
Viņa pārraidi skatīties - sevi necienīt
, 2019-09-02 17:32, pirms 5 gadiem
Negribu Ādolfu a priori ar zemi nolīdzināt. Paskatīsimies, kas tur sanāks! Starp tiem trim viņš noteikti ir reālākā profesionālā sporta zvaigzne, cik man ar Ādolfu sanāca savulaik Valmierā komunicēt - nevienu sliktu vārdu nevaru teikt. Jā, man varbūt ir savs viedoklis par viņa jauno simpātiju, taču tas vismaz pagaidām uz šo TV projektu neattiecas.
, 2019-09-02 17:40, pirms 5 gadiem
Valters stāstīs kam uzlicis lāstu?
Vai Francijā braukāt ar taksi jau apnika?
, 2019-09-02 18:01, pirms 5 gadiem
svingero ar biedra, sauļieša, pajola vecenēm- vēl klubā jāuzņem lena un kara, lai svaigas asins
, 2019-09-02 19:51, pirms 5 gadiem
Ādolf, kurš tagad Briselē politiķus ar taksi vizinās???
P.s. "kad" nav tas pats, kas "ka", nevari aizstāt vienu ar otru!
, 2019-09-02 21:27, pirms 5 gadiem
Diemžēl šis ir piemērs mediju vides degradācijai Latvijā. Jebkurš, kuram nav slinkums un ir attiecīgi gali, var taisīt raidījumu (kāds jau to arī gatavs finansēt!!!) un kļūt eksperts visos jautājumos. Valters vecākais taču arī vismaz sākotnēji sevi sauca par žurnālistu Kāda tur s...a izglītība vajadīga un tā: nonāc ekrānā un esi eksperts.
, 2019-09-04 13:42, pirms 5 gadiem
Priekšlaicīgi grūti spriest, bet bijis augsta līmeņa profesionāls basketbolists tomēr un no basketbola , tāpat kā Valdis saprot daudz vairāk nekā liela daļa fanu. Cilvēciskās īpašibas ir cita lieta, bet tur arī daudz kas uzpūsts radot sliktā zēna tēlu un pie tā piestrādājuši arī žurnālisti.
, 2019-09-04 21:32, pirms 5 gadiem
Iedziłinaties, komentētāji!
Tas nebūs ekspertu viedokłu raidījums!
Ar EX domäts - stāsti par pagātni
Un tādi vińiem ir daudz
Kam neinteresē- neskataties
Gan jau auditoriju savāks tāpat
, 2019-09-06 10:15, pirms 5 gadiem
Prikolus studijā, man pieņemsim, vienmēr ir interesanti vecāku cilvēku atgadījumus(prikolus) paklausīties.. Redzēs kā būs, vairāk jau izdarīto neizlabosi..
12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.
Marians Pahara "Southampton" kreklā. Foto: thesefootballtimes.co
2

Pahars: "Jaunā futbolista darbiņus Anglijā veica arī pats Beils"

Latvijas futbola izlases bijušajam uzbrucējam Marianam Paharam, kurš lielu savas karjeras daļu aizvadīja “Southampton” klubā Anglijā, bijis savs kluba akadēmijas futbolists – jaunais spēlētājs, kurš rūpējies par futbola apavu tīrīšanu un dažādām citām lietām, lai Paharam par to nebūtu jādomā pašam.