Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dambretes federācija piedāvā tiešsaistes turnīros piedalīties ikvienam interesentam

Dambretes federācija piedāvā tiešsaistes turnīros piedalīties ikvienam interesentam
Foto: initiative.com

Latvijas Dambretes federācija (LDF) ir uzsākusi tiešsaistes dambretes turnīruu LDF Kauss. Tiešsaistes sacensības būs lieliska iespēja visiem pārbaudīt savu meistarību, ņemot vērā, ka pašlaik nav iespējas spēlēt klātienes turnīros.

No šā gada 14. aprīļa LDF organizētajos tiešsaistes turnīros iespējams piedalīties ikvienam interesentam, izvēloties gan dambretes veidu – 64 vai 100 lauciņu –, gan vecuma grupas. Atsevišķi norisināsies sacensības bērniem līdz 13 gadu vecumam, kā arī jauniešiem virs 13 gadu vecuma un pieaugušajiem.

LDF Kausa labākie spēlētāji tiks apbalvoti ar medaļām, kausiem un balvām. Pieteikšanās noteikumi atrodami šeit.

LDF valdes priekšsēdētājs Vladislavs Vesperis: "Šā brīža situācijā, kad turnīri klātienē nav iespējami, ir būtiski nodrošināt iespējas sportistiem turpināt savu dambretes spēles prasmju pilnveidošanu. LDF piedāvā daudzveidīgus tiešsaistes treniņus YouTube kanālā, kā arī no nākamās nedēļas tiešsaistes turnīrus. Turnīros sagaidām gan lielāko dambretes centru spēlētāju piedalīšanos jauniešu un pieaugušo konkurencē, gan aicinām spēlēt arī tos, kuri varbūt šobrīd vēl tikai iesākuši apgūt dambretes spēli."

Vairāk par tiešsaistes turnīriem un citiem dambretes notikumiem ar Latvijas sportistu piedalīšanos var lasīt Latvijas Dambretes Federācijas mājas lapā Latvijas Dambretes Federācija


Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.
Vladislavs Vesperis. Foto: Delfi.lv

Vesperis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju

LETA. Vladislavs Vesperis Latvijas Dambretes federācijas (LDF) juridisko biedru kopsapulcē Rīgā ir pārvēlēts LDF valdes priekšsēdētāja amatā, piektdien paziņoja LDF.
Jauniešu grupu laureāti. Foto: Latvijas Šaha federācija.

Trīs jauniešiem Latvijas čempionātā šahā izdodas aizstāvēt titulus, seši jauni čempioni

Pagājušajā nedēļas nogalē Biznesa augstskolas ''Turība'' zālē Rīgā noslēdzās Latvijas jauniešu klasiskā šaha čempionāti zēniem un meitenēm sešās vecuma grupās. Sacensības mūsu valsts šaham deva sešus jaunus čempionus, bet trim sportistiem izdevās nosargāt pērn izcīnītās zelta medaļas.