Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Līdzīgās cīņās atlasē noskaidroti LČ finālisti vīriešiem un sievietēm 64 lauciņu dambretē

Līdzīgās cīņās atlasē noskaidroti LČ finālisti vīriešiem un sievietēm 64 lauciņu dambretē
Foto:Latvijas dambretes federācija.

Rīgas 6. vidusskolā ir noslēgušās cīņas par iekļūšanu Latvijas čempionāta finālā 64 lauciņu dambretē vīriešiem un sievietēm, kurš paredzēts no 8. līdz 10. oktobrim Bauskā. Atlasē tika noskaidroti pieci labākie vīrieši un piecas labākās sievietes.

Atlases turnīri norisinājās divas dienas 2. un 3. oktobrī, kur finālistus noskaidroja vīriešiem un sievietēm spēlējot atsevišķos turnīros pēc mikromaču principa ar apdomas laiku 20 minūtes + 5 sekundes uz gājienu katram uz partiju.
Sievietēm finālam kvalificējās Anna Krapivina, Malvīne Misāne, Zoja Uvačana, Keita Enija Platā un Elīna Arāja, bet vīriešiem finālā iekļuva Klāvs Norenbergs, Raivis Paegle, Kristers Lapiņš, Jānis Štāls un Jevgeņijs Matvejevs

Cīņa par iekļūšanu fināla pieciniekā bija ļoti līdzīga, uz fināla robežas dambretistiem iegūstot vienādu punktu skaitu Sievietēm vienāds punktu skaits bija 5.un 6.vietai, bet vīriešiem no 4. līdz 6.vietai. Līdz ar to šajā līdzvērtīgajā cīņā 6.vietā tika ierindoti un ārpus fināla palika Maigonis Juhņēvičs un Zane Lea Zunda.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija


, 2021-10-05 22:29, pirms 3 gadiem
Punkts punktā droši vien būs arī finālā.
Foto: orcherlatour.fr

Mūžībā devies Latvijas šaha lielmeistars Isa Kasimi

2024. gada 28. martā, pēc grūtas slimības mūžībā devies Rīgas Šaha skolas treneris un šaha lielmeistars Isa Kasimi, līdz 2020. gadam šaha sabiedrībai vairāk pazīstams kā Igors Rausis.
Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.
Vladislavs Vesperis. Foto: Delfi.lv

Vesperis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju

LETA. Vladislavs Vesperis Latvijas Dambretes federācijas (LDF) juridisko biedru kopsapulcē Rīgā ir pārvēlēts LDF valdes priekšsēdētāja amatā, piektdien paziņoja LDF.