Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #79 Ārpus Kadra: LBL labākie: Sirsniņš un ogrēnieši nosmeļ krējumu

Sportacentrs.com ikgadējā aptaujā par labākajiem spēlētājiem un treneriem šosezon visvairāk uzvaru sakrāja basketbola klubs "Ogre", tostarp tika pie prestižākās kategorijas - sezonas vērtīgākais spēlētājs. Podkāstā aptaujas organizators Andrejs Siliņš izvērtēja aptaujas rezultātus kopā ar portāla "Delfi" basketbola balsi Reini Lāci. Epizodes izskaņā īsa saruna arī ar MVP balvas ieguvēju Rinaldu Sirsniņu.

Podkāsta draugs: Picas Meistars. Apnikuši griķi? Ēd gardu picu!

Labāko spēlētāju un treneru balsojums:
Pirmā daļa ŠEIT
Otrā daļa ŠEIT
Trešā daļa ŠEIT

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-04-01 20:43, pirms 4 gadiem
Man personīgi lielākais pārsteigums jauno spēlētāju balsojumā ir mazais balsu skaits par Emīlu Krūmiņu. Jā, sezonas lielāko daļu aizvadīja līgas lielākajā miskastē, bet bija tās, manuprāt, labākais spēlētājs, kā arī aizvadīja tikai pirmo sezonu profesionālā līmenī.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.