Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Podkāsts "Ārpus Kadra", epizode #13

Hokeja apskatnieks Ulvis Brože un Rīgas Dinamo spēļu komentētājs televīzijā Toms Prāmnieks izglīto Andreju Siliņu jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jautājumos - kā veiksies Rīgas Dinamo, kurš būs Dinamo rezultatīvākais spēlētājs, kā veiksies mūsu leģionāriem, kuras šīs sezonas Dinamo spēles nedrīkst palaist garām, kādas jaunas dīvainības varam sagaidīt no KHL? Podkāstā atskan arī vieda atklāsme: "Tad jau basketbols drīzāk ir normāls sporta veids, nekā Vladivostokai laba hokeja komanda."

Klausies "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies "iTunes" aplikācijā ŠEIT!

, 2018-08-29 12:44, pirms 6 gadiem
īsais kopsaveilkums - cerības kā katru vasaru, tikai šosezon Majonēzī vedīšot golus nestabilajam Gudim, reizēm pat vairākus spēlē.
, 2018-08-29 13:00, pirms 6 gadiem
Ne1, arī īpaši žurnālistam runājot, nav ieteicams turēt roku pie mutes
, 2018-08-29 15:51, pirms 6 gadiem
"Basītis jau nav sportaveids", kāpēc kaut kas tik debils jāsaka? Un abi ar Prāmnieku rēc pēc tam kā auni
, 2018-08-29 17:43, pirms 6 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: "Basītis jau nav sportaveids", kāpēc kaut kas tik debils jāsaka? Un abi ar Prāmnieku rēc pēc tam kā auni
Mani tas Brože kaitina...
, 2018-08-29 19:00, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Mani tas Brože kaitina...
Neesi vienīgais, kuram Brože kaitina....
, 2018-08-30 14:43, pirms 6 gadiem
Taisiet vairaak saadas paseedeshanas.loti interesanti.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.