Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #48 Ārpus Kadra: no darba lidostā uz ASV basketbolu, viesošanās "Bulls" treniņā

Rūdolfs Rozītis iepriekš trenēja profesionālas basketbola komandas Latvijā, bet pēc atlaišanas no Jēkabpils kluba nākamo pieredzi guva, aizvadītajā sezonā strādājot ASV studentu basketbolā kā trenera asistents. Negaidīti saņēmis zvanu no Toda Abernetija, ar ko savulaik kopā spēlēja Latvijā, Rūdolfs pameta darbu lidostā un devās jaunā piedzīvojumā - strādāt par treneri ASV studentu basketbolā. Podkāstā pie Andreja Siliņa Rūdolfs stāsta par psiholoģiski smago brīdi pēc aiziešanas no Jēkabpils, darbu lidostā, ASV studentu basketbolu kā tādu, niansēm ASV basketbola darba tirgū, atceras viesošanos Čikāgas "Bulls" treniņā, dalās iespaidos par Zaionu Viljamsonu, stāsta par nākotnes iespējām un daudz ko citu interesantu.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" aplikācijā ŠEIT!

Lai nepalaistu garām nākamo epizodi, spied "Follow" vai "Subscribe"!

, 2019-05-21 19:31, pirms 5 gadiem
Nu tad beidzot video formātā arī!!!
, 2019-05-21 22:01, pirms 5 gadiem
"podkāsts"
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.