Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #83 Ārpus Kadra: cik Ralfs Freibergs pelnīja "Dinamo" un kā ir spēlēt pret Jāgru?

"Ralfs Freibergs - vienkārši labs cilvēks," ar šādiem vārdiem Andreja Siliņa veidotā podkāsta "Ārpus Kadra" viesi iepazīstina Sportacentrs.com hokeja žurnālists Ulvis Brože. Visi trīs pārrunā aktuālās lietas par uzturu un sportiskajām aktivitātēm pandēmijas laikā, par Ralfa iepazīto čehu kultūru. Par to, kā ir spēlēt pret 48 gadus veco Jaromiru Jāgru, kuram Čehijas hokejā ir Maikla Džordana statuss. Par Freiberga pavadīto laiku ASV un Rīgas "Dinamo". Nākamgad Rīgā notiks pasaules čempionāts hokejā - kur bija un ko darīja Ralfs iepriekšējo reizi, kad čempionāts bija Latvijas galvaspilsētā 2006. gadā?

Podkāsta draugs: Picas Meistars.

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2020-05-17 17:21, pirms 4 gadiem
Tāda brīvā gaisotnē saruna bija, patīkami bija klausīties
, 2020-05-18 09:28, pirms 4 gadiem
Gudrs vecis ir tas Freibergs. Galva uz pleciem ir un iekšā galvā arī ir gana daudz. Lai izdodas piepildīt visu, kas karjerai ieplānots!
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.