Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #35 Ārpus Kadra: Kā jāfano tenisa mačos? Jūrmalā būs tenisa Jaunais vilnis!

Podkāsta "Ārpus Kadra" jaunajā epizodē Andrejs Siliņš, Jānis Celmiņš un tenisa eksperts Jānis Cīrulis pārrunā nupat notikušo Federācijas kausu, kurā Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko nodrošināja Latvijai pārliecinošu uzvaru pār Slovākiju. Kādas atskaņas no spēlēm Arēnā Rīga? Ko sagaidīt no nākamās pretinieces Vācijas? Un noslēgumā - Rīgas "Dinamo" cīņa par KHL play-off sasniedz kulmināciju.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" aplikācijā ŠEIT!

Lai nepalaistu garām nākamo epizodi, spied "Follow" vai "Subscribe"!

, 2019-02-12 17:41, pirms 5 gadiem
Bišķi par daudz par tenisu runājāt, prasījās mazāk...

UN bišķi par īstu ... bet tā paklausīties, paskatīties var..
, 2019-02-12 22:58, pirms 5 gadiem
WTA tūrē nav 250pt turnīri, ir 280. Bet šis podkasts labs
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.