Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #82 Ārpus Kadra: kā par Latvijas čempioniem kļuva "ASK Rīga"?

Pavasaris basketbolā ir īpašs laiks - tiek izcīnīts Latvijas čempiontituls. Šis gads ir citādāks, jo čempioni nosaukti bez izslēgšanas turnīra un līdz ar to - arī bez gandarījuma klubiem, spēlētājiem un īpaši līdzjutējiem. Tāpēc Andrejs Siliņš savā podkāstā šoreiz viesos aicināja Ģirtu Kalniņu, kurš bija viens no atbildīgajiem "ASK Rīga" vienīgā Latvijas čempiontitula izcīnīšanā 2007. gadā. Kā tika komplektēts sastāvs? Kāda bija Kērtisa Miledža alga? Kāda izvērtās pirmā saruna ar biedējošo Torraju Bragsu? Kāpēc ASK neizdzīvoja?

Podkāsta draugs: Picas Meistars.
Pasūtot picu, izmanto kodu un saņem 22% atlaidi!

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2020-05-08 16:31, pirms 4 gadiem
Kāds picas kods?
, 2020-05-08 22:35, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Kāds picas kods?
"ēdpicumājās" (ap 3. minūti)
, 2020-05-09 00:18, pirms 4 gadiem
Vispār forša intervija, ka abi čuvaki gandrīz no galvas spēj nosaukt ~2003. gada Ļubļanas Olimpijas treneri un citas fīčas..

Un ar kādu Valmieras funkcionāru jau arī varētu runāt par līdzīgu tēmu, jo tā vecā kluba struktūra (kopš vismaz Valmieras Piena laikiem) ir īsi pēc titula izcīnīšanas tika nojaukta, un LBL līmenī ir aizstāta ar ViA, kas ir mazliet cits koncepts..

Un arī, par pašu ASK norietu, Donalda Kaira un mūkošo leģionāru sāgām ir kaut kur detalizētāk aprakstīts?
, 2020-05-09 18:18, pirms 4 gadiem
Nākamnedēļ ciemos Mārtiņš Bērziņš un saruna par 2015./2016. gada Valmieras sezonu?
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.