Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #75 Ārpus Kadra: no basketbola Viļānos līdz Singapūras Satīnam

Kristaps Strūbergs bērnībā Viļānos sapņoja par spēlēšanu NBA un Latvijas izlasē, bet dzīve viņu aizveda garām profesionālā sporta skatuvei un atrada citu - popkultūras skatuvi. Ar Andreju Siliņu sarunājas producents, skaņu inženieris, bītmeikers, reperis, seriāla "Lielie Muļķi" galvenās lomas atveidotājs un prikolrepa supergrupas "Singapūras Satīns" dalībnieks Su$hi Takeøut, kurš aizvien ir aktīvs sporta sekotājs, pārdzīvo līdzi Latvijas izlasei un mūsu basketbolistu gaitām ārzemēs.

Podkāsta draugs: Picas Meistars

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-03-02 20:09, pirms 4 gadiem
Interesanti! Ātri pagāja laiks šo skatoties un tas ir labs rādītājs. Jāatdod sportacentram respekts par intervijām. "Ārpus Kadra" reti garlaiko , pārsvarā tās ir vieglas , bet saturīgs sarunas
, 2020-03-03 00:24, pirms 4 gadiem
Kā saka Viļānos - mēs nemīlam tās ku*es
, 2020-03-03 12:13, pirms 4 gadiem
Viļāni 💪💪💪
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.