Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #117 Ārpus kadra: Matrevics par "West Ham United", Anglijas 5. līgu, Pertiju

Jaunākajā podkāsta "Ārpus kadra" epizodē "Sportacentrs.com" žurnālists Almants Poikāns sarunājas ar "Valmiera FC" un Latvijas futbola izlases vārtsargu Rihardu Matrevicu. Futbolists dalās pārdomās ne tikai par veiksmīgo sezonu šī gada Virslīgā, bet arī atklāj aizkulises slavenā "West Ham United" kluba sistēmā un stāsta par īpatnējo pieredzi Anglijas zemākajās līgās, kā arī izceļ pāris savādus komandas biedrus un runā par mūsdienu futbola vārtsargu tendencēm.


, 2021-12-13 18:50, pirms 2 gadiem
šajā gadījumā sliecos ticēt puikam .. tāpat kā jebkurā lielā biznesā - izvirzās tie ar pareizo frizūru, ar pareizo body language, ar īstajā vietā īstajā laikā īstajiem cilvēkiem pateiktām frāzēm utt .. tas viss rada priekšstatu, parāda attieksmi. Lai tu izvirzītos, lai tevi izvēlētos, jāspēj radīt pareizais iespaids. Žēl, ka Matrevics to nesaprata, ka viņam apkārt nebija labu padomdevēju.
Protams, ja vārtsargs ir ģēnijs, atsit pilnīgi visas bumbas un vienmēr nostāv sausā, viņš var ārpus laukuma darīt ko grib .. vai nedarīt neko .. bet tā jau nav, visi tajā līmenī ir apmēram tādi paši meistarības ziņā, tā ka visu izšķir šīs citas lietas.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.