Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Namiķei/Ēberei piektā pozīcija Mislovicē, Brailko/Konstantinova finišē devītajā vietā

Namiķei/Ēberei piektā pozīcija Mislovicē, Brailko/Konstantinova finišē devītajā vietā
Anete Namiķe un Līva Ēbere. Foto: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mysłowicach

Polijas dienvidu pilsētā Mislovicē notiek "Beach Pro" tūres "Future" posms pludmales volejbolā. Cēsu "DEPO Open" pludmales volejbola čempiones Anete Namiķe/Līva Ēbere šovakar ceturtdaļfinālā piekāpās nīderlandietēm (0-2) un ieguva piekto vietu, savukārt "Saulkrastu kokteiļa" čempiones Varvara Brailko/Deniela Konstantinova pirms tam zaudēja vācietēm (1-2) un ierindojās devītajā vietā.

Kā jau ziņots, grupu turnīrā Brailko/Konstantinova un Namiķe/Ēbere vakar finišēja attiecīgi otrajā un pirmajā vietā.

Anete Namiķe/Līva Ēbere

Ar ceturto numuru izliktās Anete Namiķe/Līva Ēbere šovakar cīnījās ceturtdaļfinālā, tāpat kā pagājušajā sestdienā. Pretī stājās nīderlandietes Brehta Pīrsma/Vīsa Bekhuisa (#7). Pirms mača tika lēsts, ka tas varētu būt otrais labākais variants.

Pirmā seta sākumā Ēbere nobloķēja, sasniedzot divu punktu pārsvaru. Pretinieces panāca 7:7, taču mūsējās atbildēja ar diviem punktiem - 9:7. Ēbere noformēja jau 14:11. Oponentes izlīdzināja (15:15), pārņēma vadību (16:17) un palielināja pārsvaru (17:19), bet sets noslēdzās ar nīderlandietes eisu - 18:21.

→ → Otrā seta sākumā Pīrsma nobloķēja (1:3), panāca 2:5 un vēlreiz nobloķēja - 2:6. Namiķe paņēma aizsardzībā un iesita pareizi (6:8), pretinieces atjaunoja lielāku pārsvaru (6:10), savukārt Ēbere izpildīja eisu - 9:11. Nīderlandietes palielināja pārsvaru (11:15), bet sets noslēdzās ar 17:21.

Namiķe/Ēbere otrajā nedēļā pēc kārtas ierindojās piektajā vietā.

Ceturtdaļfināla ieraksts

Varvara Brailko/Deniela Konstantinova

Ar sesto numuru izliktās Varvara Brailko/Deniela Konstantinova "play-off" pirmajā kārtā cīnījās pret vācietēm Leoniju Kercingeri/Melāniju Paulu (#15), kuras faktiski kotējās kā diezgan izteiktas favorītes. Paula bija Kristīnes Briedes komandas biedrene "Pepperdine" komandā. Viņas izcelsme saistīta ar vairākām valstīm (Čīle, Spānija, ASV un Vācija), iepriekš vairāk asociējās kā čīliete, bet zem Vācijas karoga debitēja pirms mēneša.

Starta setā sākumā Latvijas dāmas nonāca iedzinējos - 1:4. Pretinieces guva trīs punktus pēc kārtas (4:9) un palielināja pārsvaru (7:13, 8:15, 9:20), līdz ar to Brailko/Konstantinova piedzīvoja zaudējumu - 10:21.

→ → Otrajā setā mūsējās izvirzījās vadībā - 4:3. Vācietes atbildēja ar diviem punktiem, bet to pašu paveica arī Brailko/Konstantinova - 7:6. Pretinieces guva trīs punktus pēc kārtas (8:11), savukārt Latvijas pārstāves tika tuvāk (11:12), kā arī panāca 14:13 un 17:14. Vācietes pievilka līdz 18:17, savukārt mūsējās atbildēja ar diviem punktiem (20:17). Pretinieces noformēja četru punktu sēriju (20:21), taču Latvijas spēlētājas sarūpēja seta pēdējos trīs punktus - 23:21.

→ → Trešajā setā rezultāts kļuva 3:5, 4:7 un 5:9. Brailko/Konstantinova tika tuvāk (8:10), tomēr vācietes atjaunoja lielāku pārsvaru (9:13). Līdz ar to nācās piekāpties - 11:15.

Brailko/Konstantinova otrajā nedēļā pēc kārtas ierindojās devītajā vietā.


Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā risinājās Varšavas "Future", kur Namiķe/Ēbere un Brailko/Konstantinova izcīnīja attiecīgi piekto un devīto vietu. Pateicoties minētajam panākumam, Namiķe/Ēbere pirmoreiz izvirzījās kā Latvijas sieviešu pludmales volejbola vicelīderes.

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at


, 2022-07-30 15:03, pirms 2 gadiem
Vairāku valstu izcelsme...🤣🤣🤣
, 2022-07-30 23:26, pirms 2 gadiem
Malacītes, paaugsies un būs medaļās!
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.