Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kravčenokas un Toča "Olimpiešu kausu" ietekmē laikapstākļi

Kravčenokas un Toča "Olimpiešu kausu" ietekmē laikapstākļi
Kravčenokas un Toča "Olimpiešu kausa" uzvarētāji. Foto: Margarita Vigule, gorod.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Daugavpilī risinājās turnīrs 4x4 volejbolā - "Olimpiešu kauss" tika organizēts par godu Latvijas pludmales volejbola zvaigznēm Anastasijai Kravčenokai un Edgaram Točam.

Atgādinām, ka Tokijas olimpiskajās spēlēs Anastasija Kravčenoka/Tīna Graudiņa un Edgars Točs/Mārtiņš Pļaviņš izcīnīja ceturto vietu pludmales volejbolā.

4x4 volejbola turnīru rīkoja Sporta un fiziskās attīstības klubs sadarbībā ar Daugavpils Universitāti un Daugavpils Sporta pārvaldi. "Olimpiešu kauss" tika organizēts par godu Anastasijai Kravčenokai un Edgaram Točam, kuri savas lielā sporta gaitas sāka Daugavpilī. Kravčenoka ir daugavpiliete, bet Točs par pazīstamu volejbolistu kļuva Latgales lielākās pilsētas komandā.

Šis turnīrs bija ieplānots svaigā gaisā - Parādes ielā 1, blakus Daugavpils Universitātei un Esplanādes parkam, taču sliktu laikapstākļu dēļ sacensības tika pārceltas uz Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas zāli, kas atrodas Kandavas ielā 17a. Slikti laikapstākļi ietekmēja arī dalībnieku skaitu - desmit komandu vietā ieradās tikai piecas komandas, kas cīnījās par kausu, medaļām un naudas balvām: 175 eiro par pirmo vietu, 125 eiro par otro vietu, 75 eiro par trešo vietu.

Dalības maksa bija 50 eiro no komandas (no dalības maksas tika atbrīvoti Daugavpils sporta skolas audzēkņi). Turnīra dalībnieki tika nodrošināti ar bezmaksas ēdināšanu norises vietā. Visiem dalībniekiem tika pasniegtas piemiņas balvas.

Pirmo vietu ieguva "Hurricane" komanda: Andrejs Borisovs (kapteinis), Deivids Žolnerovičs, Edgars Baltacis, Inna Zanevskaja, Anastasija Šatohina un Igors Skoromko.

Otro vietu ieguva "Squad": Evelīna Kravceviča (kapteine), Darja Dimitrijeva, Armands Rokjāns un Pāvels Smirnovs. Trešajā vietā ir "Daimonds": Dmitrijs Sikijevskis (kapteinis), Inga Sauša, Kristīne Litavniece un Sergejs Nikolajevs.

Ceturtajā vietā ierindojās "You're a woman, I'm a man": Artjoms Petrovs (kapteinis), Sandis Vilcāns, Elina Boroņenko un Anastasija Tumanovska. Piektajā vietā vietā palika "Rakuzan": Artūrs Aukšpols (kapteinis), Dainis Ivanovs, Tomass Bondars, Artūrs Pastars, Marita Abramoviča un Agnese Anna Pastare.

Uz sacensībām ieradās arī Anastasijas Kravčenokas māte Natālija Kravčenoka un vectēvs Vladimirs Stepanovičs, apsveicot sportistus ar godalgotām vietām un uzmundrinot neapstāties pie sasniegtā un turpināt cīņu par uzvarām arī citās sacensībās.

Izmantotie resursi:
Sporta un fiziskās attīstības klubs / daugavpils.lv


, 2022-05-31 00:48, pirms 2 gadiem
No piecām komandām četrām nosaukumi angļu valodā, bet kas ir Rakuzan?
, 2022-05-31 07:18, pirms 2 gadiem
nnoo rakstīja: No piecām komandām četrām nosaukumi angļu valodā, bet kas ir Rakuzan?
Angļu valoda ir D-pils otrā valoda!
, 2022-05-31 07:50, pirms 2 gadiem
nnoo rakstīja: No piecām komandām četrām nosaukumi angļu valodā, bet kas ir Rakuzan?
Daimonds ir angļu latgaliešu dialektā.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.