Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovam un Sorokinam treniņos Ēģiptē pievienojas poļi

Jānis Celmiņš

Samoilovam un Sorokinam treniņos Ēģiptē pievienojas poļi
Ruslans Sorokins, Genādijs un Aleksandrs Samoilovi, kā arī Vācijas duets ar treneri Ēģiptē

Jau ziņots, ka Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins jaunajai sezonai briest Ēģiptē. Patrenējušies kopā ar Vācijas pāri Kacmareku un Valkenhorstu, šobrīd mūsu pludmales volejbolisti var samērot spēkus arī ar poļiem Kantoru un Lašiaku.

„Pirms nedēļas pie vāciešiem atbrauca viņu treneris, tāpēc treniņus vadīja abi divi mūsu treneri mainoties. Pagājušajā nedēļā uztaisījām mazāk treniņu svaru zālē, bet vairāk kopīgu treniņu pludmalē. Ceturtdien atkal nospēlējām vienu sparinga maču. Vācieši atkal uzvarēja, bet vismaz šoreiz mēs pratām paņemt vienu setu,” savā blogā Samoilovs.lv raksta Aleksandrs Samoilovs.

Jau trešdien Vācijas duets plāno atgriezties mājās, taču treniņu grupa mazāka nekļūs. „Svētdien uz mūsu mazo treniņu bāzi atbrauca pasaules un daudzkārtēji Eiropas junioru čempioni poļi Kantors un Lošiaks. Šodien mums bija brīvdiena, līdz ar to poļi trenējās kopā ar vāciešiem. Pagājušā sezonā ar šo pāri spēlējām treniņnometnē Lodzā. Redzēsim, cik viņi ir progresējuši salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu,” raksta Samoilovs.

Vakar Saša un Ruslans baudīja brīvdienu, dodoties nelielā ceļojumā ar kvadracikliem pa tuksnesi uz beduīnu pilsētiņu.

Ēģiptē Latvijas pludmales volejbola duets nu jau trenējas gandrīz pusotru mēnesi.

     [+] [-]

, 2012-02-28 17:16, pirms 12 gadiem
var redzēt, ka vāciešiem pirmā diena smiltīs...