Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Samoilovs/Šmēdiņš ne bez grūtībām pieveic Bedrīti/Rinkeviču un triumfē Jūrmalā

2021.gada 25.jūlijā tika aizvadītas Ergo Open pludmales volejbola čempionāta ceturtā posma finālspēles. Vīriešu finālā tieši tāpat kā iepriekšējā posmā par čempiona titulu cīnījās Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pret Ardi Danielu Bedrīti un Artūru Rinkeviču. Šoreiz Latvijas titulētākajam duetam negāja viegli, jo nācās saskarties ar pamatīgu pretestību no pretnieku puses. Pirmā seta izskaņā Bedrītis/Rinkevičs bija vadībā ar 20:17, tomēr Samoilovam un Šmēdiņam izdevās atspēlēt trīs setbumbas un būt pārākiem (23:21). Otrajā setā jau Samoilovs/Šmēdiņš bija krietni pārliecinošāki, to uzvarot ar 21:15 (summā 2:0) un tādējādi izcīnīt zelta medaļas.

Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.