Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latvijas pludmales volejbola vadošie dueti briest Meksikas burbulim

Latvijas pludmales volejbola vadošie dueti briest Meksikas burbulim
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola trīs vadošās komandas dažādās pasaules malās gatavojas Pasaules tūres turpinājumam, kas no 16. aprīļa risināsies Meksikas pilsētā Kankūnā. Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš tuvākajā laikā trenēsies Āzijā, Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs patlaban ir Latvijā, savukārt Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka atrodas Ziemeļamerikā.

Atgādinām, ka marta pirmajā pusē Kataras galvaspilsētā Dohā notika Pasaules tūres 4* posms, kur Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Točs ieguva attiecīgi piekto un 25. vietu.

Pēc tam jaunā gada pirmā turnīra piektās vietas ieguvēji paņēma pauzi uz nedēļu. Jānis Šmēdiņš devās atpakaļ uz Latviju, lai pavadītu laiku ar ģimeni un makšķerētu, kā arī lai apmeklētu iecienīto saunu. Šajā laikā Aleksandrs Samoilovs devās uz Apvienoto Arābu Emirātu metropoli Dubaiju, lai būtu kopā ar ģimeni un organizētu tradicionālo "Beach Box" nometni.

Iepriekš bija plāns doties uz Itālijas galvaspilsētu Romu un divas ar pusi nedēļas gatavoties triju Meksikas 4* posmu sērijai. Ieceri izjauca Itālijā ieviestais jaunais "lokdauns" koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tādējādi mūsu tandēma galvenais treneris Marko Solustri (Itālija) izlēma palikt Dubaijā un aizvadīt treniņnometni kopā ar Krievijas izlasi.

Pirms dažām dienām Samoilovs jau sāka trenēties, savukārt Šmēdiņš strādā pie fiziskās sagatavotības un 26. martā ieradīsies Dubaijā. Pēc divām nedēļām plānota lidošana uz Meksikas pilsētu Kankūnu, kur no 16. aprīļa līdz 2. maijam "burbulī" notiks trīs Pasaules tūres 4* posmi.

Meksikā spēlēs arī olimpiskās kvotas ieguvējas Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka (tikai otrajā turnīrā) un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs. Jaunā galvenā trenera Gustavo Ročas (ASV) vadībā mūsu dāmas patlaban gatavojas Kalifornijā, savukārt olimpiskās kvotas ieguvēji tagad trenējas Latvijā, bet aprīļa pirmajās dienās brauks uz nometni Turcijā.

Izmantotie resursi:


, 2021-03-25 21:15, pirms 3 gadiem
nesaprotu, kāds tur var būt sakarīgs burbulis, ja Meksikā var ieceļot bez ierobežojumiem
, 2021-03-25 22:02, pirms 3 gadiem
lerg rakstīja: nesaprotu, kāds tur var būt sakarīgs burbulis, ja Meksikā var ieceļot bez ierobežojumiem
Kāds sakars ar ieceļošanas ierobežojumiem?

Burbuli finansē un kontrolē FIVB. Gan jau viss būs tikpat stingri kā Dohā.
, 2021-03-26 07:33, pirms 3 gadiem
lerg rakstīja: nesaprotu, kāds tur var būt sakarīgs burbulis, ja Meksikā var ieceļot bez ierobežojumiem
Pats kā burbulis! Vispār te par sportu.
, 2021-03-29 22:53, pirms 3 gadiem
Meitenes no pirmā turnīra pārgāja uz otro, jo 17. un 22. aprīlī ielika spēles ar UCLA.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
3

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.