Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Jūrmala izceļas arī papildinātajā "Beach Pro Tour" pludmales volejbola kalendārā

Jūrmala izceļas arī papildinātajā "Beach Pro Tour" pludmales volejbola kalendārā
Aleksandrs Samoilovs, Genādijs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš. Foto: facebook.com/martins.plavins

Pasaules pludmales volejbola vadība publicējusi papildināto 2022. gada sacensību kalendāru, kur iekļauts arī Jūrmalas posms jūnija sākumā.

Kā jau ziņots, Pasaules tūres vietā 2022. gadā risināsies "Beach Pro Tour", kur sacensības notiks trijos līmeņos - 16 spēcīgākās komandas spēlēs "Elite16", nākamie 24 spēcīgākie dueti sacentīsies "Challenge" turnīros, bet pārējiem būs iespēja spēlēt "Future" mačos.

Salīdzinot ar oktobra sākumā publiskoto kalendāra pirmo versiju, tagad ir vairāk turnīru - parādījušies vēl divi Meksikas posmi, nācis klāt Brazīlijas etaps Itapemā, iekļauts pasaules čempionāts Itālijas galvaspilsētā, būs elites mači Vācijā un Francijā, varēs doties uz Maldīviju un vairāk uzspēlēt Ķīnā, savukārt Spānijas un Kataras posmi ir svītroti.

2.-5. jūnijā "Elite 16" sacensības uzņems Latvijas lielākā kūrortpilsēta. "Jūrmalas pilsētā ir izcila 24 kilometru gara balto kvarca smilšu pludmale. Kūrortpilsētu ieskauj priežu meži, jūra un upe. Unikāli dabas resursi un labi attīstīta pilsētvide - viss vienuviet augsta līmeņa pasākumam. Katru gadu lepojamies ar augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīru, radot īpašu atmosfēru vasaras baudīšanai," informē pilsētas mērs Gatis Truksnis. "Pasaulslavenie pludmales volejbola spēlētāji Tīna Graudiņa un brāļi Samoilovi savus treniņus sāka tieši Jūrmalā."

"Beach Pro Tour" ir unikāla iespēja mūsdienu sporta un izklaides pasākumu pasaulē. Tur piedalīsies pasaules labākie pludmales volejbola sportisti. Turklāt enerģija virmos arī ārpus laukuma, būs dzīvā mūzika un festivālam līdzīga atmosfēra, lai fani izklaidētos visu dienu līdz pat naktij, informē organizatori.

"Elite 16" mači tiks pārraidīti maksas televīzijā.

"Beach Pro Tour" pirmās sezonas posmi

10.-13. marts?? (Meksika)Challenge
17.-20. martsRiodežaneiro (Brazīlija)Elite 16
17.-20. marts?? (Meksika)Challenge
24.-27. marts?? (Meksika)Elite 16
31.m.-3. aprīlisItapema (Brazīlija)Challenge
7.-10. aprīlisKeiptauna (DĀR)Elite 16
26.-29. maijsOstrava (Čehija)-?Elite 16
2.-5. jūnijsJūrmala (Latvija)Elite 16
7.-19. jūnijsRoma (Itālija)Pasaules čempionāts
7.-10. jūlijsGštāde (Šveice)Elite 16
11.-14. augustsHamburga (Vācija)Elite 16
15.-18. septembris?? (Francija)-?Elite 16
5.-8. oktobrisSarkanās jūras reģions (Ēģipte)Challenge
13.-16. oktobris?? (Maldīvija)Challenge
??.-??. oktobrisNaņdzjina (Ķīna)Challenge
??.-??. oktobris?? (Ķīna)Challenge
17.-20. novembris?? (Austrālija)Challenge
24.-27. novembrisSidneja (Austrālija)Elite 16

Sacensību kalendārs tiks papildināts, nākamajos mēnešos pievienos arī "Future" turnīrus. Bažas raisa fakts, ka tradicionāli sacensībām bagātākajos piecos mēnešos (maijā, jūnijā, jūlijā, augustā un septembrī) joprojām nav ieplānoti "Challenge" turnīri, savukārt oktobrī un novembrī tie notiks tālās zemēs. Šobrīd visi "Challenge" ir ārpus Eiropas... Tāpat arvien nav skaidrs, kurā līmenī spēlēs Latvijas vadošie dueti un kādā veidā notiks pāreja no viena līmeņa uz otru.

Izmantotie resursi:
volleyballworld.com


, 2021-11-22 22:30, pirms 2 gadiem
Diemžēl līdz jūnijam ir tik ilgi jāgaida... Ko lai dara?
, 2021-11-22 22:40, pirms 2 gadiem
ikri rakstīja: Diemžēl līdz jūnijam ir tik ilgi jāgaida... Ko lai dara?
- būs daudz laika pamatīgi izstudēt spēles noteikumus
, 2021-11-22 22:42, pirms 2 gadiem
"tradicionāli sacensībām bagātākajos piecos mēnešos (maijā, jūnijā, jūlijā, augustā un septembrī) joprojām nav ieplānoti "Challenge" turnīri, savukārt oktobrī un novembrī tie notiks tālās zemēs"

- vidusmēra spēlētājiem jāapsver starptautiskās karjeras noslēgšana
, 2021-11-23 06:50, pirms 2 gadiem
Prito rakstīja: "tradicionāli sacensībām bagātākajos piecos mēnešos (maijā, jūnijā, jūlijā, augustā un septembrī) joprojām nav ieplānoti "Challenge" turnīri, savukārt oktobrī un novembrī tie notiks tālās zemēs"

- vidusmēra spēlētājiem jāapsver starptautiskās karjeras noslēgšana
Bet tu pacenties un nečīksti!!!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.