Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Arī Pļaviņam un Regžam Olštinā divas uzvaras un zaudējums

Arī Pļaviņam un Regžam Olštinā divas uzvaras un zaudējums
Haralds Regža
Foto: FIVB

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien FIVB Pasaules kausa tūres ''Grand Slam'' sērijas pludmales volejbola turnīrā uzvarēja abās spēlēs.

Mārtiņš un Haralds, kuriem šosezon labas spēles mijās ar pagalam neveiksmīgiem mačiem, vakar Polijas ''Grand Slam'' iesāka ar spēli pret Kanādas duetu Pedlovu un O'Gornanu - 29 nospēlētas minūtes un bezcerīgs 16:21, 11:21 zaudējums.

Pēc šāda mača pamatturnīra otrajā dienā bija jāgūst uzvara pret Spānijas duetu Tomasu un Ernandesu, kuri nebūt nav uzskatāmi par favorītiem šajā turnīrā. Šoreiz izdevās pietiekami laba spēle un iegūts panākums divu setu spēlē ar 21:17, 21:17.

Sekoja vēl viens panākums, ar 21:18 un 20:22 pieveicot ar pirmo numuru izliktos mājiniekus Losiaku un Kantoru un sagādājot sāncenšiem otro neveiksmi trīs grupas cīņās.

Tikmēr ar trim uzvarām un bez zaudējumiem grupas cīņas finišēja kanādieši Pedlovs un O'Gornans, kuriem tikai latvieši nespēja atņemt vienu setu.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB


, 2016-06-17 20:59, pirms 8 gadiem
"Sekoja vēl viens panākums, ar 21:18 un 20:22... "
Tā jau maz teksta, bet tik nesakarīgi un kļūdaini uzrakstīts.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.