Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Samoilovs/Šmēdiņš Meksikā sagrauj brazīliešus un tiek atlases izšķirošajā kārtā

Samoilovs/Šmēdiņš Meksikā sagrauj brazīliešus un tiek atlases izšķirošajā kārtā
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Meksikas pilsētā Lapasā sācies "Beach Pro" tūres "Challenge" posms pludmales volejbolā. Kvalifikācijas pirmajā mačā Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pārspēja brazīliešus Pedru/Enriki (2-0).

Starta cīņā pretī stājās tūrē debitējošie Brazīlijas pludmales jaunie volejbolisti Pedru un Enrike, kuriem ir attiecīgi 19 un 17 gadi. Pagājušā gada U19 pasaules čempionātā viņi ieguva piekto vietu.

Kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas duets sāka vareni (6:0), pretinieki tika tuvāk (9:7 un 13:12), bloks deva 14:14, brazīlietis netrāpīja laukumā (16:14), mūsējie guva nākamo punktu (17:14), oponentam tika konstatēta kļūda cēlienā (20:16), bet pirmais sets noslēdzās ar 21:17.

→ → Arī otrajā setā sākums izvērtās iespaidīgs (6:0), pretinieks iesita tīklā (12:5), Samoilovs nobloķēja trīs reizes pēc kārtas (15:5), brazīlietis vēlreiz iesita tīklā (16:5), bet beigās sanāca 21:9.

17. martā plkst. 4.00 kvalifikācijas izšķirošajā kārtā būs jācīnās pret brazīliešiem Gabrielu/Felipi Alvešu.

Atgādinām, ka pirms dažām dienām Samoilovs un Šmēdiņš izcīnīja ceturto vietu Maiami "King of the Court" (viņi bija ceturtie arī 2021. gada posmā Utrehtā).

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at


, 2023-03-17 05:49, pirms gada
Jā,bērnus novinnēt vēl varat,bet 2.kārtā pārliecinošs zāģis .Ardievu Lapasa !
, 2023-03-17 06:13, pirms gada
andžejs007 rakstīja: Jā,bērnus novinnēt vēl varat,bet 2.kārtā pārliecinošs zāģis .Ardievu Lapasa !
Kaut kur sēž tāds cilvēks,kas 5:49 no rīta izdomā, ka dikti svarīgi ir kaut ko iek.kāt- nē, viņš nedodas uz podu, bet atver sportacentrs.com un ierauga SAMSME uzvaru- izcili, vai nav īstais brīdis uzrakstīt kaut ko sliktu par šo! Uzvarēja bērnus, nākamajiem zaudēs, viss ko viņi var- šie bezjēdzīgie cilvēki! Vai paša cilvēka skumjajā dzīvē kaut kas tai brīdī uzlabojas? Nu tā ir man mīkla
, 2023-03-17 08:08, pirms gada
Kad tas tika rakstīts,spēle nr.2 bija beigusies . Kaut kas taču volejbolā jāzina ...
, 2023-03-17 08:11, pirms gada
andžejs007 rakstīja: Jā,bērnus novinnēt vēl varat,bet 2.kārtā pārliecinošs zāģis .Ardievu Lapasa !
arī bērnus pieveikt nav tik vienkārši.. aizej pastaigā uz maskačkas kvartāliem un pameklē piedzīvojumus pie klaiņojošu pusaudžu bariņiem.. Protams pretenzijas pret mūsu pāra stabilitāti ir.. bet ne tik dramatiskas kā Ostapenko šūpoles
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.