Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

12 treneri palīdzēs pludmales volejbola superzvaigznēm Dudai un Anai Patrīsijai

12 treneri palīdzēs pludmales volejbola superzvaigznēm Dudai un Anai Patrīsijai
Duda un Ana Patrīsija savulaik triumfēja U21 pasaules čempionātā. Foto: FIVB

Brazīlijas pludmales volejbola superzvaigznes Duda un Ana Patrīsija vienojušās par kopīgu spēlēšanu, izpelnoties iespaidīgu atbalstu. Uberlandijā atrodošais "Praia" klubs tagad uzņēmies šefību pār duetu, kas gatavojas kļūt par pasaules pludmales volejbola flagmani.

Atgādinām, ka pēdējos piecos gados Duda spēlēja kopā 15 gadus vecāko Agatu. Izcīnīja daudzas godalgas Pasaules tūres posmos, tomēr svarīgākajos turnīros nostartēja ne tik labi - devītā pozīcija Tokijas spēlēs, 17. un devītā vieta pasaules čempionātā. Tā ir vienīgā "top" komanda, pret kuru Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka nav spēlējušas.

Aizvadītajos piecos gados Ana Patrīsīja spēlēja kopā ar Rebeku. Tokijas olimpiskajās spēlēs viņas ieguva piekto vietu, bet grupā piekāpās Graudiņai/Kravčenokai - 15:21, 21:12, 12:15.

"Praia Clube" - viena no uzvarām bagātākajām un veiksmīgākajām sieviešu volejbola programmām Brazīlijā - tagad būs pārstāvēta arī smiltīs. "Pēc Tokijas olimpiskajām spēlēm mēs sapratām, ka pludmales volejbolam vajadzīgs atbalsts," saka kluba prezidents Karlušs Auguštu Braga. Brazīlijas pašvaldībā Uberlandijā atrodošais klubs 2022. gadā ir uzsācis pludmales volejbola programmu. Duda (23 gadi, 180 cm) un Ana Patrīsija (24 gadi, 194 cm) izvēlētas, lai slaveno organizāciju pārstāvētu vietējos un starptautiskos pasākumos.

Programmas ietvaros Duda un Ana Patrīsija izmantos kluba iespaidīgo infrastruktūru, kurā ietilpst 24 smilšu laukumi, veselības aprūpes nodaļa un profesionāļi. "Praia" arī finansēs komandas treneru korpusu 12 cilvēku sastāvā vismaz līdz 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm. "Praia" ir pirmais klubs Brazīlijā, kas pludmales volejbola komandai piedāvā tādu atbalstu ceļā uz olimpiskajām spēlēm.

Duda: "Tāds prieks oficiāli paziņot par savu jauno komandu ar Ana Patrīsiju! Un jaunums, kas solās ieiet Brazīlijas pludmales volejbola vēsturē - pārstāvēsim klubu. Gribu pateikties "Praia Clube", kas iegādājās šo ideju un mūs ļoti labi uzņēma. Paldies arī mūsu treneru komandai un visiem iesaistītajiem šajā projektā. Esmu super sajūsmā!"

Ana Patrīsija: "Prieks oficiāli paziņot par mūsu sadarbību! Un kāds prieks to darīt, valkājot "Praia Clube" kreklu! Man ir tas gods būt daļai no projekta, kas radījis apvērsumu Brazīlijas pludmales volejbolā. Un no mums var sagaidīt daudz darba un rezultātus, saprotat?!"

Varenās komandas debija ieplānota Brazīlijas tūres posmā, kas iecerēts 2.-6. februārī. Nacionālās tūres summārais balvu fonds jaunajā sezonā būs 6 miljoni Brazīlijas reālu (apmēram 945 507 eiro) - par 25% vairāk nekā 2020./2021. gada sezonā - tiesa, šosezon notiks vairāk turnīru, līdz ar to katram posmam atvēlēts mazāks finansējums nekā iepriekš. Spēlētāji ir neapmierināti ar jauno kārtību un draud boikotēt pirmo posmu.

Atgādinām, ka 2017. gada U21 PČ ceturtdaļfinālā Graudiņa/Kravčenoka zaudēja nākamajām čempionēm Dudai/Anai Patrīsijai (19:21, 12:21) un ierindojās piektajā vietā.

Izmantotie resursi:
Praia Clube / @santoslisboaduda / @patisramos / volleyballworld.com


, 2022-01-12 23:47, pirms 2 gadiem
12 treneri nav par daudz?
, 2022-01-12 23:49, pirms 2 gadiem
Galvenais treneris
Galvenā trenera asistents
Galvenā trenera asistents
Vieglatlētikas treneris
Treneris-fizioterapeits
Fiziskās sagatavotības treneris
Psiholoģiskās sagatavotības treneris
Treneris-statistiķis
Video treneris
Dudas individuālais treneris
Anas individuālais treneris

11 izdomāju!
, 2022-01-14 21:30, pirms 2 gadiem
Kur palika seksuālās sagatavošanas treneris?
, 2022-01-17 17:52, pirms 2 gadiem
Iracion rakstīja: Galvenais treneris
Galvenā trenera asistents
Galvenā trenera asistents
Vieglatlētikas treneris
Treneris-fizioterapeits
Fiziskās sagatavotības treneris
Psiholoģiskās sagatavotības treneris
Treneris-statistiķis
Video treneris
Dudas individuālais treneris
Anas individuālais treneris

11 izdomāju!
veel noteikti ir vajadziigs PR treneris. taa kaa 12 ir minimaalais skaits.
, 2022-05-26 20:11, pirms 2 gadiem
nja, Tu iegūsti naudas balvu un Tev vajag dalīties vēl ar 12 cilvekiem
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi piekāpjas brālēniem Grimaltiem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas izšķirošajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs piekāpās Čīles brālēniem Marko Grimaltam/Estebanam Grimaltam (15:21, 17:21) un ierindojās 25. vietā.
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. pēc 22.20 (sāksies krietni vēlāk).
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.