Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Bulgačs un Stankevičs paliek uzvaras attālumā no pamatturnīra Portugālē

Bulgačs un Stankevičs paliek uzvaras attālumā no pamatturnīra Portugālē
Rūdolfs Stankevičs. Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbolisti Olivers Bulgačs un Rūdolfs Stankevičs Portugāles ciematā Kortegasā aizvadījuši tikai vienu spēli Pasaules tūres "Futures" turnīra ietvaros. Latvieši kvalifikācijas otrajā kārtā ar 1-2 piekāpās Francijas duetam, nespējot iekļūt pamatturnīrā.

• Olivers Bulgačs un Rūdolfs Stankevičs Kortegasas "Futures" turnīra kvalifikācijā izlikt ar pirmo numuru, kas ļāva izlaist tās pirmo kārtu. Otrajā kārtā latviešiem bija jācīnās par vietu pamatturnīrā pret francūžiem Tomu Altvīzu un Eluānu Šouiku-Barbezu, kuri gana pārliecinoši pārvarēja kvalifikācijas pirmo kārtu.

• Spēles sākumā cīņa ritēja līdzīgi, minimālā vadībā izvirzoties latviešiem. Francijas duets spēja veikt četru punktu izrāvienu, panākot 8:5. Līdz tehniskajam pārtraukumam Latvijas duets panāca izlīdzinājumu, bet seta otrajā pusē francūžiem atkal izdevās veikt lielu izrāvienu, kas garantēja pārliecinošu uzvaru pirmajā setā ar 21:16.

• Otrajā setā Latvijas duetam izdevās izvirzīties vadībā ar 6:2. Līdz tehniskajam pārtraukumam nekas būtiski nemainījās, latviešiem noturot savu pārsvaru un to vēl nedaudz palielinot (13:8). Francijas pludmales volejbolisti gana daudz kļūdījās, kas latviešiem palīdzēja noturēt komfortablo pārsvaru līdz seta beigām. Bulgačs un Stankevičs uzvarēja otro setu ar 21:17.

• Trešā seta ievadā minimāls pārsvars bija Latvijas duetam, bet tad to pārņēma pretinieki. Pēc Stankeviča kļūdas uzbrukumā rezultāts latviešiem kļuva nelabvēlīgs 5:7. Francūži ātri vien dubultoja savu pārsvaru, bet vēl vairāk savu pārsvaru nostiprināja seta galotnē. Bulgačs un Stankevičs neatguvās, zaudējot spēlē ar 1-2 (16:21, 21:17, 9:15) un nespējot iekļūt pamatturnīrā.


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.