Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aišpurs un Belerts nepārvar kvalifikāciju turnīrā Malaizijā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Aišpurs un Belerts nepārvar kvalifikāciju turnīrā Malaizijā
Rinalds Belerts. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Rinalds Aišpurs un Rinalds Belerts nav spējuši pārvarēt Malaizijā notiekošā Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes posma kvalifikāciju. Latvieši jau pirmajā kārtā trīs setu cīņā piekāpās Kanādas duetam.

Aišpurs un Belerts pagājušā gada novembrī centās sevi apliecināt starptautiskajā apritē ar dalību vienas zvaigznes posmā Ļubļanā, bet augstāk par 21. vietu netika. Šo sezonu latvieši sāka ar līdzīgu turnīru tālajā Malaizijā, kur kvalifikācijas pirmajā kārtā bija jāspēkojas ar jau pieredzējušākiem, bet ne nopietnus panākumus guvušajiem kanādiešiem Hugo Roso-Bonē un Adamu Tomsonu.

Spēle izvērtās gana spraiga. Pirmajā setā vajadzēja nedaudz ilgāku galotni, bet pie rezultāta 20:20 divus punktus guva Aišpurs un Belerts, gūstot panākumu ar 22:20. Otrajā setā tikpat līdzīgā galotnē ar 21:19 kanādieši revanšējās. Līdz ar to uzvarētāju likteni vajadzēja izšķirt trešajā setā. Tajā Latvijas duets salūza un galu galā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1-2 (22:20, 19:21, 6:15). Līdz ar to Aišpurs un Belerts nepārvarēja kvalifikāciju, turnīru noslēdzot dalītā 21. vietā.

Izmantotie resursi:
Home - Langkawi