Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "PČ būs pirmais turnīrs, kurā no mums gaidīs labu rezultātu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa: "PČ būs pirmais turnīrs, kurā no mums gaidīs labu rezultātu"
Tīna Graudiņa. Foto: Cannon Sports

Pērnā gada Latvijas labākā sportiste Tīna Graudiņa atzīst, ka ir dīvaini nejusties kā profesionālei, kaut gan sportiskajā ziņā tik daudz jau sasniegts. Par to tika vēstīts "Cannon Sports" podkāstā.

Augsta līmeņa sieviešu pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ir vienīgais duets, kas vairākus gadus salīdzinoši maz trenējās kopā, jo Tīnai bija studijas un studenšu mači ASV. "Kopā ar Anastasiju esmu spēlējusi tik ilgi, ka, atkal satiekoties, jau pēc pāris treniņiem mēs viena otru jūtam tā, it kā nekas nebūtu noticis," norāda NCAA čempione.

"Mentāli vēl nejūtos kā pilnīgi profesionāla sportiste, jo ir NCAA noteikumi," atzīst Graudiņa, kura vairākus gadus nedrīkstēja pelnīt ar naudas balvām pludmales volejbolā, bet tagad viņa noslēdz studijas ASV. "Tas ir sirreāli - sasniegt augstu rezultātu olimpiskajās spēlēs, labākā komanda, labākais tas un tā tālāk, bet joprojām neskaitīties profesionālei."

Graudiņas un Kravčenokas sezonas galvenais turnīrs būs 10.-19. jūnija pasaules čempionāts Romā. "Pirmais turnīrs, kurā no mums gaidīs labu rezultātu. Redzēsim, kā mēs tiksim galā ar šādām gaidām un papildu spiedienu varbūt," informē pludmales volejboliste. "Tas notiks salīdzinoši agri, jau jūnijā. Mēs ar Anastasiju parasti spēlējam labāk pēc pāris ieskriešanās turnīriem."

Izmantotie resursi:

  +3 [+] [-]

, 2022-05-11 00:52, pirms 2 gadiem
Gaidīšu labu rezultātu arī Jūrmalā!

  +1 [+] [-]

, 2022-05-11 00:57, pirms 2 gadiem
Ostravā pirmais turnīrs profesionāles statusā! All-time worst grupa, ļoti reāli neizkļūt.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-11 14:51, pirms 2 gadiem
Zigmu rakstīja: Ostravā pirmais turnīrs profesionāles statusā! All-time worst grupa, ļoti reāli neizkļūt.
Duda/AP, OS vicečempiones 2021, Eiropas čempiones 2021 (visticamāk). Elitē gandrīz vienmēr būs smaga grupa, bet ja #2 Gr/Kr dabū šādas pretinieces...

     [+] [-]

, 2022-05-18 07:17, pirms 2 gadiem
Nav nekādu ziņu , vai Tīna ir bijusi sekmīga studente , kādu profesiju apguvusi.....????