Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Trešajā LČ posmā atkal uzvar J. Šmēdiņš / Ivanovs

Trešajā LČ posmā atkal uzvar J. Šmēdiņš / Ivanovs
Jānis Šmēdiņš un Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids

Ar Jāņa Šmēdiņa un Ingara Ivanova uzvaru Dubultu pludmalē šodien noslēdzies Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" trešais posms pludmales volejbolā. Finālā J. Šmēdiņš / Ivanovs ar 2:0 pieveica Tomu Šmēdiņu un Arti Caicu.

Šodien Dubultu pludmales "Orizzonte beach" stadionā tika izspēlētas pēdējās sešas "Zelta OPEN" trešā posma pamatturnīra spēles.

Pirmie laukumā šorīt devās Jānis Rudzītis / Klāvs Zaļkalns un Mārtiņš Pļaviņš Andris Krūmiņš, kuri cīnījās par iekļūšanu posma pusfinālā. Klāva Zaļkalna aizņemtības dēļ, pirmajam no duetiem šosezon smiltīs nav izdevies pabūt tik bieži cik gribētos, tāpēc arī rezultāti izpaliek. Arī šodien Zaļkalns / Rudzītis bija spiesti atzīt Pļaviņa / Krūmiņa pārākumu un samierināties ar dalītu piekto vietu. "Ja bez treniņiem varam iekļūt labāko sešiniekā, tad viss ir kārtībā," pēc zaudējuma atzina Klāvs Zaļkalns.

Otrajā no ceturtdaļfināliem spēkiem mērojās brāļu duets Jānis un Mārtiņš Freidenfeld un Jānis Ģrīnbergs / Kristians Marnics. Trīs setu cīņā nedaudz labāki izrādījās Freidenfeldi, kuri vēl aizvadītajā nedēļā startēja pasaules kausa posmā Polijā.

Pirmā no pusfināla cīņām izvērtās ļoti spraiga un skatītājiem tīkama. Laukumā devās Toms Šmēdiņš / Artis Caics un jau pieminētie Pļaviņš / Krūmiņš. Abu setu galotnēs nedaudz pārāki bija Šmēdiņš / Caics un izcīnīja uzvaru ar 2:0 (22:20, 21:19), tādejādi iekļūstot finālā.

Tur Toma un Arta pretinieki bija J. Šmēdiņš un Ingars Ivanovs, kuri pusfinālā visai pārliecinoši apspēlēja Jāni un Mārtiņu Freidenfeldus – 2:0 (21:14, 21:16).

Finālā savu spēku parādīja Jānis Šmēdiņš un Ingars Ivanovs, kuri nākamajā nedēļā gatavojas startēt Eiropas U-23 čempionātā. Pašā svarīgākajā turnīra spēlē Jānis un Ingars savus pretiniekus Tomu Šmēdiņu un Arti Caicu apspēlēja ar 2:0 (21:19, 21:17), tādejādi atkārojot Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" pirmā posma panākumu un uzvarot turnīrā.

Spēlē par trešo vietu Pļaviņš / Krūmiņš divos setos guva virsroku pār Jāni un Mārtiņu Freidenfeldiem – 2:0 (21:18, 21:17).

Jau nākamajā nedēļas nogalē Dubultu pludmalē risināsies Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" Fināla posms, kurā piedalīsies gandrīz visi labākie, nebūs vien Jāņa Šmēdiņa un Ingara Ivanova, kuriem nākamajā nedēļā starts jau pieminētajā Eiropas U-23 čempionātā.

"Zelta OPEN" trešā posma pamatturnīra rezultāti: beachvolley.lv


, 2009-08-09 18:31, pirms 15 gadiem
man šķiet ka salīdzinot ar pagājušo gadu ''Bīča'' čempja limenis ir krietni kapis!!!
, 2009-08-09 19:33, pirms 15 gadiem
Noveelu arii augstus rezultaatus dzekiem U-23!!!
, 2009-08-09 20:07, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: man šķiet ka salīdzinot ar pagājušo gadu ''Bīča'' čempja limenis ir krietni kapis!!!
..... pie tam radikāli!
, 2009-08-09 21:28, pirms 15 gadiem
redzeju tikai finalu!
Tiešām interesanta un skatāma spēle!
, 2009-08-09 21:43, pirms 15 gadiem
vai galiigi nav iespeejams (nav video, naudas ...?) esportaa ielikt video..nu piem. 1/2 finaalus un speeles ar 1. un 3. vietu..nu vismaz finaalu..taa kaa tas bija ieprieksheejaa sezonaa...buutu interesanti paskatiities, jo ne vienmeer ir iespeeja aizlaist liidz juurmalai...
, 2009-08-09 22:02, pirms 15 gadiem
Heffer rakstīja: vai galiigi nav iespeejams (nav video, naudas ...?) esportaa ielikt video..nu piem. 1/2 finaalus un speeles ar 1. un 3. vietu..nu vismaz finaalu..taa kaa tas bija ieprieksheejaa sezonaa...buutu interesanti paskatiities, jo ne vienmeer ir iespeeja aizlaist liidz juurmalai...
es ar par Jāni Celmiņ - kāda ir iespējamība šādas tiešraides nodrošināt e-sportam???
, 2009-08-09 22:21, pirms 15 gadiem
Kaut vai nav tiešraidē, bet vismaz lai ir pieejams video pēc spēlēm.
, 2009-08-09 23:20, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: es ar par Jāni Celmiņ - kāda ir iespējamība šādas tiešraides nodrošināt e-sportam???
es personīgi palīdzu popularizēt pludmales volejbolu, cik varu... par video Fināla posmā padomāsim... bet neko nesolu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-10 10:17, pirms 15 gadiem
Žēl, ka posma uzvarētāji Šmēdiņš/Ivanovs nebūs finālposmā bet nu veiksmi šiem U-23 čempī un lai pierāda pretiniekiem, ka viņu vieta ir būt aiz mūsējiem!!!!
, 2009-08-10 10:47, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: es ar par Jāni Celmiņ - kāda ir iespējamība šādas tiešraides nodrošināt e-sportam???
nemaz jau nevajag tieshraides..ieprieksh manupraat bija taa, ka finaali bija 7dienaa un video tikai ielikts 1dien vai 2dien..taa kaa bij ok..vareeja peec tam paskatiities
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.