Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Pļaviņš un Točs pēdējā kopīgajā turnīrā pie uzvarām tā arī netiek

Pļaviņš un Točs pēdējā kopīgajā turnīrā pie uzvarām tā arī netiek
Mārtiņš Pļaviņš. Foto: FIVB

Ar četriem zaudējumiem četrās spēlēs Pasaules kausa tūres finālposmu noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Savā pēdējā kopīgajā spēlē latvieši ar 0-2 atzina nīderlandiešu Kristiana Vārenhorsta un Stevena van de Veldes pārākumu.

# Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs vakar piedzīvoja divus zaudējumus Pasaules kausa tūres finālposmā, tādējādi zaudējot arī iespēju izkļūt no grupas un iekļūt ceturtdaļfinālā. Šo turnīru latvieši noslēdza ar spēli pret nīderlandiešiem Kristianu Vārenhorstu un Stevenu van de Veldi, kuri jau bija garantējuši vietu izslēgšanas spēlēs.

# Pļaviņš un Točs līdz šim ar šo Nīderlandes duetu tikušies vien reizi 2019. gadā, kad piekāpās tam ar rezultātu 0-2 (19:21, 18:21). Vārenhorsts un Van de Velde šosezon spējuši teju visos turnīros iekļūt vismaz astotdaļfinālā, kā arī Soču četru zvaigžņu turnīrā kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena.

# Līdzīgi kā iepriekšējās spēlēs, arī šajā Latvijas duets ātri nonāca iedzinējos ar divu punktu deficītu, bet tad tas pieauga līdz četriem punktiem. Nīderlandieši radīja latviešiem problēmas serves uzņemšanā, kas ļāva doties tehniskajā pārtraukumā pie rezultāta 12:7.

# Arī seta otrajā nīderlandieši dominēja laukumā, saglabājot iekrāto pārsvaru. Vēl viena laba serve padevās Van de Veldem, atjaunojot piecu punktu pārsvaru. Viņam gan nedaudz pietrūka, lai ar eisu noslēgtu setu, bet brīdi vēlāk to paveica Vārenhorsts - 21:16.

# Otrā seta sākumā Pļaviņam divreiz neizdevās pārspēt pie tīkla Vārenhorstu, dodot nīderlandiešiem trīs punktu pārsvaru, bet Van de Velde ar eisu panāca 6:2. Nīderlandes pludmales volejbolisti turpināja savu izrāvienu vēl ar divām uzvarētām izspēlēm, turpinot savu dominanci.

# Seta otrajā pusē Pļaviņš un Točs ne uz brīdi nespēja ieķerties spēlē. Rezultāta starpība uz brīdi sadila līdz četriem punktiem, bet tuvāk latvieši tā arī netika. Līdz ar to Pļaviņš un Točs savu kopējo sadarbību noslēdza ar pārliecinošu zaudējumu - 0-2 (16:21, 14:21).

# Pļaviņš/Točs šajā turnīrā nopelnīja 7500 ASV dolāru naudas balvu.

# Pasaules kausa finālposma spēles no 6. - 10. oktobrim tiešraidēs tiek demonstrētas kanālā "Best4Sport".

Pasaules kausa tūres finālposms, A grupa

VKomandaUZP
1.Vārenhorsts/Van de Velde (NED)317
2.Perusičs/Švainers (CZE)306
3.Nikolai/Lupo (ITA)215
4.Gibs/Krebs (USA)135
5.Pļaviņš/Točs (LAT)044

, 2021-10-08 18:47, pirms 3 gadiem
Pamatīga rūgtuma garša! Veiksmi abiem turpmāk!
, 2021-10-08 19:17, pirms 3 gadiem
Par necīnīšanos es viņiem nemaksātu to naudas balvu. Neviena uzvarēta seta 4 spēlēs - kauns!
, 2021-10-08 19:36, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Par necīnīšanos es viņiem nemaksātu to naudas balvu. Neviena uzvarēta seta 4 spēlēs - kauns!
Gods jau ir tikt šādā turnīrā. Prieks ka mūsējie tika uzaicināti un vēl viens plusiņš CV, ka tik prestižā turnīrā piedalījās.
, 2021-10-08 19:46, pirms 3 gadiem
Tad tu laikam neskatījies mūsējo spēles. Pirms turnīra man arī bija prieks.
, 2021-10-08 19:56, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Par necīnīšanos es viņiem nemaksātu to naudas balvu. Neviena uzvarēta seta 4 spēlēs - kauns!
iedod mūža diskābeli...
, 2021-10-08 20:22, pirms 3 gadiem
Vai vispār vajadzēja piedalīties? Ja plaisa jau pa vidu, kas tur jēdzīgs vairs var sanākt! Pļaviņs dabūja, ko bija pārgribējies...
, 2021-10-08 20:24, pirms 3 gadiem
Aldis Br rakstīja: Gods jau ir tikt šādā turnīrā. Prieks ka mūsējie tika uzaicināti un vēl viens plusiņš CV, ka tik prestižā turnīrā piedalījās.
aha,akujenna"prestižs" turnīrs kur no vienas kameras rāda spēles

nabaga Auziņam jāmocās tur pussutku komentējot to sūdīgo kvalitātes bildi
, 2021-10-08 20:49, pirms 3 gadiem
Nu, ko jūs pārmetat - uzaicina uz top komandu turnīru, 7k saņēma un miers. Pļaviņš jau pēc OS bija atpūtā un ja komanda izjukusi, ko tad viņu tur tagad dižu izdarīs. Labāk priecājaties par to, ko šis pāris kopā sasniedza.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.