Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kravčenoka Meksikā spēlēs gan ar Brailko, gan ar Graudiņu

Kravčenoka Meksikā spēlēs gan ar Brailko, gan ar Graudiņu
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka satver 2000. gada olimpisko zelta medaļu pludmales volejbolā. Foto: Hermosa Beach

Eiropas eksčempiones pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka pēc ilga pārtraukuma gatavojas atgriezties Pasaules tūrē un Meksikas pilsētā Kankunā piedalīsies 4* otrajā posmā. Savā sociālajā tīklā daugavpiliete apstiprina, ka pirmajā un trešajā posmā spēlēs kopā ar U20 Eiropas čempioni Varvaru Brailko.

Anastasija Kravčenoka tagad aizvada savu pēdējo treniņu nedēļu Losandželosā, kur trenējās kopš 22. janvāra (pa vidu bija desmit dienu izbrauciens uz Meksiku). Šajā laikā ar savu pārinieci Tīnu Graudiņu parasti sanāca trenēties tikai trīs četras reizes nedēļā, jo Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) studentei ir pienākumi pludmales volejbola komandā un mācībās. Losandželosas pludmalē ir izdevies uzspēlēt pret nesenā Dohas 4* posma 1., 2., 4. un 5. vietas ieguvējām. Kravčenokai tā ir līdz šim finansiāli dārgākā treniņnometne, jo Losandželosā ir augstas cenas (dzīvošana, ēšana, transporta pakalpojumi, treniņu zāles, medicīna u.c.)

Graudiņa/Kravčenoka ir pieteiktas Pasaules tūres otrajam Meksikas 4* posmam (23.-26. aprīlī), kaut gan sākotnēji bija doma par pirmo (17.-20. aprīlī) no triju turnīru sērijas meksikāņu pilsētā Kankunā. Pirmajā un trešajā posmā Kravčenokas pāriniece būs desmit centimetrus īsākā 2020. gada U20 Eiropas čempione Varvara Brailko.

Meksikas triju posmu sērija tiks aizvadīta "burbuļa" režīmā un reglaamentā teikts, ka spēlētāja nevar pieteikties tikai uz otro posmu. Tomēr šajā gadījumā Tīna Graudiņa varēs piedalīsies tikai otrajā posmā. Ar organizatoru atļauju ir iespējami izņēmumi, ja spēlētāja gatavojas Kontinentālajai kausa izcīņai (šajā gadījumā Varvara Brailko), savā youtube.com kanālā atklāj Anastasija Kravčenoka, kura tādējādi tika pie iespējas pirmajā un trešajā turnīrā spēlēt kopā ar Brailko.

"Šie turnīri man būs atšķirīgi, jo no tiem divos spēlēšu kopā ar citu pārinieci, turklāt tas ir mans pirmais FIVB turnīrs "burbulī". Būs daudzi Covid-19 testi, 24 stundu pašizolācija pēc ierašanās viesnīcas numurā, pierakstīšanās uz laiku laukumā, treniņu zālēm un pat uz ēšanu un jūru. Nedrīkstēs būt tuvi kontakti ar citām spēlētājām," informē pludmales volejboliste un ir priecīga, ka atkal varēs izjust sacensību atmosfēru.

Atgādinām, ka pēc pērnā gada Eiropas čempionāta aizvadīšanas Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs martā piedalījās Dohas 4* posmā, savukārt Graudiņa/Kravčenoka joprojām gaida spēles.

Izmantotie resursi:


, 2021-04-06 23:27, pirms 3 gadiem
"Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka satver 2000. gada olimpisko zelta medaļu pludmales volejbolā"

- 2000.gada olimpiādē vinnēja Dain Blanton & Eric Fonoimoana.
, 2021-04-06 23:47, pirms 3 gadiem
divas mazās varēs labi nospēlēt? ja nemaldos, Kravčenoka pie tīkla bijusi ļoti reti, Brailko būs jāiet bloķēt!
, 2021-04-07 07:07, pirms 3 gadiem
optam rakstīja: divas mazās varēs labi nospēlēt? ja nemaldos, Kravčenoka pie tīkla bijusi ļoti reti, Brailko būs jāiet bloķēt!
Nu pārāk jau īss sastāvs sanāks.
, 2021-04-07 10:29, pirms 3 gadiem
Mēs arī treniņos bez bloka ""raujam""....
, 2021-04-07 15:42, pirms 3 gadiem
Nu tachu lai izdodas, malaciite!
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.