Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Šmēdiņa slimības dēļ Samoilovs Dohā spēlēs ar austrieti

Šmēdiņa slimības dēļ Samoilovs Dohā spēlēs ar austrieti
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: King of the Court / twitter.com/SamoilovSmedins

Kataras galvaspilsētā Dohā šodien sākas "King of the Court" finālsacensības. Līdz pēdējam brīdim tika cerēts, ka varēs piedalīties arī Jānis Šmēdiņš, kurš pēdējās dienās cīnās ar vēdera vīrusu. Šodien tika izlemts doties uz slimnīcu, līdz ar to Aleksandrs Samoilovs atradis jaunu pārinieku un šajā turnīrā spēlēs kopā ar austrieti Moricu Prištaucu.

25 gadus vecais un 192 centimetrus garais austriešu aizsargs Morics Prištaucs ir 2019. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļnieks. "King of the Court" finālturnīrā sākotnēji bija pieteikts kopā ar savu ierasto pārinieku Martinu Ermakoru, kura vietā pēcāk stājās čehs Vaclavs Berčiks. Galu galā izrādījās, ka viņš spēlēs kopā ar Aleksandru Samoilovu.

Samoilovs/Prištaucs šodien sāks plkst. 19.15. Viņu pirmie pretinieki būs Nikolaidiss/Nikolass (Austrālija/Brazīlija), Penninga/Luini (Nīderlande) Omans/Hellvigs (Zviedrija) un Bello/Bello (Lielbritānija).

TIEŠRAIDE

Kā jau ziņots, Samoilovs/Šmēdiņš vienojās par sadarbības turpināšanu un tēmēs uz 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm. Pasaules tūres vietā stāsies "Beach Pro Tour" - neoficiāli aprēķini liecina, ka spēcīgākajā līmenī ("Elite 16") mūsu valsti pārstāvēs Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, kuri pēc iespējamās jaunās punktu sistēmas (trīs labākie rezultāti pēdējos četros turnīros) patlaban varētu kotēties ne zemāk par 13. vietu.

Izmantotie resursi:


, 2022-01-05 17:40, pirms 2 gadiem
Kas viņam ar to pļutku ir.. visu laiku *irš
, 2022-01-05 20:15, pirms 2 gadiem
Būs kaut kādu padlu ieēdis...
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.