Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Nedēļas nogalē pludmales volejbola čempionāta piektais posms notiks Daugavpilī

Nedēļas nogalē pludmales volejbola čempionāta piektais posms notiks Daugavpilī
Foto: LVF

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no 5. līdz 7. augustam Daugavpilī plānots piektais Latvijas čempionāta pludmales volejbolā posms, kurā piedalīsies 31 vīriešu duets un 17 sieviešu pāri.

Vīriešu konkurencē pieteikts 31 duets, bet sieviešu – 17 pāri. Gan sieviešu, gan vīriešu sacensībās nepiedalīsies pirmie numuri, taču vīriešiem spēlēs gan divu posmu uzvarētāji Edgars Točs un Kristians Fokerots, gan Artūrs Rinkevičs, kurš laukumā dosies kopā ar Rūdolfu Stankeviču, gan iepriekšējā posma finālisti Olivers Bulgačs/Markuss Graudiņš un Reliņš/Teteris.

Sievietēm iepriekšējā posma uzvarētāja Luīze Skrastiņa šoreiz spēlēs kopā ar Kristīni Briedi, bet uzvaru posmā izcīnīt gribēs Liepājas posma finālistes Beāte Liepājniece un Anija Ozoliņa. Savu dalību ir pieteikušas arī Anete Namiķe un Varvara Brailko, kuras vēl šobrīd atrodas Nāciju kausā Austrijā.

Sacensības piektdien plkst. 18.00 sāksies ar kvalifikācijas turnīru vīriešiem. Sestdien plkst. 9.00 sāksies grupu spēles vīriešu duetiem, pusotru stundu vēlāk – sievietēm, bet plkst. 17.00 noritēs pirmā izslēgšanas spēļu kārta. Svētdien diena Daugavpilī tiks sākta ar ceturtdaļfināliem, kam sekos pusfināli un cīņas par pirmo un trešo vietu.

“Depo Open 2022” sezona triju mēnešu garumā ir pludmales volejbola svētki ar labāko Latvijas sportistu līdzdalību. Šosezon Latvijas čempionātā pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā. Visi posmi tiek rīkoti ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, visos posmos, izņemot finālu, kā viesi aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm.

Ieeja uz visām “Depo Open 2022” spēlēm ir bezmaksas. Tāpēc līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos. Aizraujošākās svētdienas spēles tiks translētas arī TV kanālos “Best4Sport” un LTV7.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.