Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone pamatturnīru Taizemē sāks pret spēcīgo ASV duetu

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone pamatturnīru Taizemē sāks pret spēcīgo ASV duetu
Inguna Minusa
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone šodien pārvarēja Taizemē notiekošā, šīs sezonas noslēdzošā FIVB Pasaules kausa posma kvalifikācijas sacensības un jau rīt agri no rīta aizvadīs pirmo pamatturnīra spēli, pretinieces ļoti nopietnas.

Šodien Latvijas pludmales volejbolistes diezgan pārliecinoši iesoļoja sacensību pamatturnīrā un jau rīt agri no rīta pēc Latvijas laika aizvadīs pirmās pamatturnīra spēles. Jāpiemin, ka šis ir tikai pirmais (!) Ingunas un Ineses pamatturnīrs šajā sezonā, noteikti arī pēdējais… jo šis ir pēdējais FIVB PK posmu karuselī.

Pirmās pretinieces, kurām pretī stāsies latvietes būs vairāk nekā nopietnas – turnīrā ar otro numuru izsētās amerikānietes Dženifera Kessija un Eiprila Rosa, ar kurām šosezon nav spēlēts, taču 2007. gada sezonas šie ASV un Latvijas dueti tikušies četras reizes un visos savstarpējos mačos uzvaras svinējušas amerikānietes. ASV duets šosezon var lepoties ar uzvaru „Grand Slam” turnīrā Stavangerā, kā arī divām otrajām vietām Ķīnā un Polijā. Tikai vienā no PK posmiem aizvadītajā vasarā Kessija un Rosai bijušas zemāk par devīto vietu.

Arī mačā pret Minusu un Jursoni amerikānietes būs neapšaubāmas favorītes. Ja pirmajā spēlēs mūsējās var glābt tikai liels brīnums, tad otrajā spēlē pretinieces jau būs pa zobam - japānietes vai kanādietes, kurām attiecīgi 15. un 18. numurs.

Maču pret ASV pāri Iguna un Inese uzsāks jau agrā rītā pēc Latvijas laika – pulksten 5.00 un cīņu aizvadīs uz pirmā laukuma. Otrais mačs ieplānots krietni cilvēcīgā laikā, skatoties no Latvijas līdzjutēju viedokļa – pulksten 9.00.