Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Ķibermanis: "Rezultāts ir neapmierinošs, tādēļ tam jārod izskaidrojums"

Ķibermanis: "Rezultāts ir neapmierinošs, tādēļ tam jārod izskaidrojums"
Oskars Ķibermanis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensībām izteicās, ka braucieni bijuši normāli, taču tendences trasē atšķīrušās no sezonas laikā ierastajām.

"Daudmaz esmu apmierināts ar visiem četriem saviem braucieniem. Neesmu apmierināts ar rezultātu, bet braucieni bija normāli. Ja man tādi būtu bijuši divniekos, es būtu bijis priecīgs," saka Ķibermanis. "Atslēgas vietas visos četros braucienos bija OK. Bija nianses tikai citās trases vietās, bet stabilitāte bija OK, tādēļ man nav sev ko pārmest."

"Protams, pēc vakardienas skatījāmies un domājām, kāpēc starta ieskrējiens nav tik labs, jo katra testu rezultāti bija OK, neviens neatpalika no saviem labākajiem rādītājiem. Tāpēc bija lielas pārdomas, kāpēc tā? Secinājums? Citi ir vēl labāki."

"Olimpiskās spēles varu rezumēt ar vienu vārdu - vāji. Par četriniekiem man nav lielu pārmetumu. Nesaku, ka tie bija čempiona cienīgi braucieni, tomēr tie bija normāli. Vienīgi nepatika tendences, ka beigās rezultāts iet uz leju, jo visu sezonu bija tieši otrādi."

"Šobrīd motivācija turpināt strādāt drīzāk ir mazinājusies, taču paies kāds laiks un ta mainīsies," piebilst Ķibermanis. "Jāpagaida kāds laiciņš un pārrunas par nākotni. Rezultāts ir neapmierinošs, tādēļ tam jārod izskaidrojums."

Stūmējs Matīss Miknis saka, ka uz pēdējo startu saņēmušies, jo nav gribējies palikt kaunā. Tas ļāva beidzot izskriet no 4,90 sekundēm (4,89). "Jāaizbrauc mājās un jāpārdomā, ko darām nepareizi. Taču tā nevar turpināt, ja gribam cīnīties par augstām vietām."

"Galvenais, ka ar katru reizi startu uzlabojām. Vakar vajadzēja labāk, bet šodien jau kaut ko izdarījām. Jācer uz to labāko nākotnē," piebilst Jānis Jansons.


, 2018-02-25 09:20, pirms 6 gadiem
Džeki ļoti paškritiski. Būs jau labi. Tomēr poēdējo braucienu abi ar + zīmi nobrauca.
Slēpts komentārs: strops
, 2018-02-25 14:53, pirms 6 gadiem
Puiki, viss kārtībā! Neapmierinoši būtu apgāzties, katastrofāli būtu izlidot no trases taisni pāri robežai uz Ziemeļkoreju.
, 2018-02-25 17:48, pirms 6 gadiem
strops rakstīja: Nevis neapmierinoši, bet katastrofāli.
Tu pats esi katastrofa.
, 2018-02-25 18:11, pirms 6 gadiem
Bobslejistiem ar attieksmi viss kārtībā! Rezultāti nav nemaz tik slikti, taču tos uzlabot var tikai tie, kas meklē nepilnības un strādā pie to novēršanas!
, 2018-02-26 07:15, pirms 6 gadiem
Man patīk bobslejistu attieksme pret sevīm un citiem,ieskaitot treneri.Tāpēc varbūt atnāca tā vienīgā medaļa Latvijai olimpiādē.Toties kamaniņās mums viss ir šokolādē.Par skeletonu nerunāsim,tā atsevišķa tēma.Tomēr kopumā šiem trim sporta veidiem Latvijai vajadzēja atnest vismaz 2-3 medaļas.Tad būtu teicams sniegums.Tagad līdzjutēji nedaudz vīlušies,domāju arī sportisti,izņemot kamaniņniekus.
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.