Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Torps varētu atgriezties peldēšanā

Torps varētu atgriezties peldēšanā
Jans Torps
Foto: PA Wire/Scanpix

Pieckārtējais olimpiskais čempions peldēšanā, austrālietis Jans Torps atsācis treniņus un iespējams atgriezīsies peldēšanā, lai nākamvasar varētu piedalīties Londonas olimpiskajās spēlēs, vēsta ziņu aģentūra AP.

Torps profesionālo sportu pameta 2006. gadā, kad bija jau izcīnījis piecus olimpiskās, 11 pasaules čempionāta zelta medaļas un sasniedzis 13 pasaules rekordus.

Torpa menedžeris Austrālijas plašsaziņas līdzekļiem pastāstījis, ka peldētājs tagad atsācis treniņus ar cerību nākamvasar startēt Londonas olimpiskajās spēlēs. Pagaidām gan Torps nav informējis Austrālijas Peldēšanas federāciju, ka vēlas atkal startēt.

"Nekad neesmu pārtraucis peldēšanu, vienkārši šobrīd ar to nodarbojos biežāk nekā parasti. Es izbaudu to, ka iegūstu arvien labāku sportisko formu," sacīja Torps. Vairāki bijušie peldētāji atzinuši, ka tic, ka Torps var sasniegt agrāko līmeni.

Izmantotie resursi:
AP




, 2011-01-09 11:33, pirms 13 gadiem
Maiklam Felpsam - Torps būs konkurents. Būs interesanti paskatīties peldēšanas cīņas!
Slēpts komentārs: badža
, 2011-01-09 12:01, pirms 13 gadiem
osiitis_15 rakstīja: Maiklam Felpsam - Torps būs konkurents. Būs interesanti paskatīties peldēšanas cīņas!
Nu vispār tās varēja redzēt, gan Atēnās, gan PČ.
, 2011-01-09 12:14, pirms 13 gadiem
Izgudrotas jaunas brīnumzālītes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-09 12:25, pirms 13 gadiem
It ka Felpss nelietotu, ui kā lieto
, 2011-01-09 12:50, pirms 13 gadiem
badža rakstīja: mulkis k-kads nezahuj pamet un tagad atgrizas, nu aksts vnk
ak dievs, cik tev gadi? 13?
, 2011-01-09 12:59, pirms 13 gadiem
miami rakstīja: ak dievs, cik tev gadi? 13?
pats tu esi ar tik gadiem, calis vareja sitos 5 gadus kapat savakt nezin cik titulus, tada zina tas ir domats...
, 2011-01-09 13:01, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: Torps pameta peldēšanu jo bija risks ka vinju pieķers par aizliegto vielu lietošanu.. tagad kad organisms ir tīrs viņs var atgriezties..


bet nu saprotiet vienu lietu.. Felpsam Torps vairs nekad nebuus konkurents.. un ne jau dēļ tām 8ām zelta medaļām kas ir Felpsam no Pekinas.. vienkārši Torps par ilgu bija prom un bez papildus lidzekļiem (dopinga) viņš Felpsam neko un nekad nevarēs izdarīt.. viņam sasniegums buus ja viņš vispar tiks kādas ditances finālā.. pa šo laiku viņam ļoti daudz čaļi ir aizpeldējuši garām..
nezinaju par dopingu, tad jau pilnigs lasarniks iznak!
, 2011-01-09 15:08, pirms 13 gadiem
badža rakstīja: pats tu esi ar tik gadiem, calis vareja sitos 5 gadus kapat savakt nezin cik titulus, tada zina tas ir domats...
Un kā pie velna tu zini, ko pats Torps grib? Varbūt viņam tie tituli jau pie pakaļas. Nafig tad turpināt peldēt? Lai izpildītu stereotipisko sportista karjeru un apmierinātu skatītājus ar popkornu pie tv?
, 2011-01-09 15:28, pirms 13 gadiem
yuka rakstīja: Un kā pie velna tu zini, ko pats Torps grib? Varbūt viņam tie tituli jau pie pakaļas. Nafig tad turpināt peldēt? Lai izpildītu stereotipisko sportista karjeru un apmierinātu skatītājus ar popkornu pie tv?
nu cali govs jaslauc kamer var, es domaju, ja tu esi tik labs, tad jasavac cik var nevis 45 gados nozelot, ka parstaji!
bet nu beigas izradas, ka calis lietojis brinumzales, tad jau viss skaidrs, tagad tirs un grib atgriesties!
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
"Rīdzene" DSN komanda. Foto: LPF.

LČ peldēšanā junioriem labots rekords, Ozolai 5 zelti, Deičmanim un Čurgelim pa četriem

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jelgavā notiekošajā Latvijas U20 čempionātā RBJSS Rīdzene dāmu kvartets labojis nacionālo rekordu 4x50m brīvā stila stafetē, tikmēr komandu ieskaitē uzvaras laurus plūca RBJSS Rīdzene Daugavas SN komanda, kura tādejādi ir triumfējusi visos trijos šīs sezonas vecuma posmu čempionātos. Savukārt ar zelta medaļu klāstu izcēlās rīdziniece Patrīcija Elizabete Ozola, kā arī jelgavnieks Nikolass Deičmans un daugavpilietis Valērijs Čurgelis.
Džozefs Skūlings. Foto: Olympics

Singapūras vienīgais olimpiskais čempions Skūlings beidz sportista karjeru

LETA--AFP. Peldētājs Džozefs Skūlings, kurš Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs 2016.gadā pārspēja ASV peldēšanas sporta leģendu Maiklu Felpsu, kļūstot par Singapūras pirmo un vienīgo olimpisko čempionu, otrdien sociālajos tīklos paziņoja, ka beidz profesionāla sportista karjeru.