Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Novērtē slēpotāju komandas un skeletonistes sniegumu Pekinā 12. februārī

Novērtē slēpotāju komandas un skeletonistes sniegumu Pekinā 12. februārī
Patrīcija Eiduka. Foto: LOK/Edijs Pālens/ LETA

Sportacentrs.com aicina savus lasītājus izteikt viedokli par Latvijas sportistu sniegumu Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs. Aizpildi zem raksta publicēto aptauju, novērtējot kā Latvijas dāmām veicās 12. februāra sacensībās, izsakot savu viedokli desmit ballu skalā.

Pekinas olimpisko spēļu programma pārsniegusi viduspunktu un sacensību noslēgums nu jau ir tuvāk nekā to sākums. 12. februārī norisinājās divas disciplīnas ar Latvijas līdzdalību. Sarkanbalstsarkano karogu šajā dienā pārstāvēja Latvijas dāmas.

Pirmo reizi olimpiskajās spēlēs tika noformēta Latvijas stafetes komanda dāmu distanču slēpošanā. Tās sastāvā startēja Patrīcija Eiduka, Kitija Auziņa, Baiba Bendika un Samanta Krampe. Pirmo posmu Eiduka, par spīti kritienam, nodeva 11. pozīcijā, bet biatloniste Bendika no 15. vietas savā posmā pacēlās līdz 12. vietai. Pēdējā posmā gan Latvijas komanda nokrita līdz 17. vietai, kas bija pēdējā starp finišu sasniegušajām, esot priekšā tikai no trases noņemtajai Ukrainai.

Trešo un ceturto braucienu dāmu skeletonā aizvadīja Endija Tērauda, kura spēja nodrošināt dalību pēdējā braucienā. Tomēr sacensību noslēdzošajā daļā Tērauda vienu pozīciju zaudēja, pabeidzot Pekinas olimpiskās spēles ar 20. vietu.

Paldies! Balsošana noslēgusies.


, 2022-02-12 19:00, pirms 2 gadiem
Labvakar!
pirms OS jārīko Latvijas čempionāts slēpošanā un labākās brauc,ja startētu biatlonistes,tad stafetē būtu vismaz 14.
Paldies,Tēraudai,bet vai man vienam liekas,ka kaut kas nebija kārtībā ar ''reni''!?Endijai braucieni bija tīrāki,bet rezultāts...!?
, 2022-02-12 21:37, pirms 2 gadiem
Ar reni viss bija kārtībā. Endijai jāuzlabo starta ieskrējiens un kamanu slieces.