Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vasiļjeva treneris Lambjēls sasirdzis ar Covid-19 un vēl nav devies uz Pekinu

Vasiļjeva treneris Lambjēls sasirdzis ar Covid-19 un vēl nav devies uz Pekinu
Stefans Lambjēls. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

LETA. Latvijas daiļslidotāja Denisa Vasiļjeva trenera Stefana Lambjēla došanās uz Pekinas olimpiskajām spēlēm aizkavējas pozitīva Covid-19 testa dēļ, trešdien savā "Instagram" kontā paziņoja treneris.

"Mans tests pagājušajā piektdienā bija pozitīvs. Nav skaidrs, kad es biju pakļauts vīrusam, un man nav bijis nekādu simptomu. Esmu pilnībā vakcinēts. Tomēr es devos karantīnā saskaņā ar Šveices noteikumiem. Man tagad ir negatīvs tests, bet gaidīšu vēl dažas dienas, pirms došos uz Pekinu," raksta Lambjēls.

"Vasiļjevs un japānis Šoma Uno ir izgājuši visus testus un tagad atrodas olimpiskajā ciematā. Man ir skumji, ka nevaru būt klāt viņu olimpiskās pieredzes sākumā, bet ceru viņiem pievienoties tiklīdz tas būs droši visiem," piebilst treneris.

Nesenajā Eiropas čempionātā Lambjēla audzēknis sasniedza Latvijas daiļslidošanas visu laiku lielāko panākumu, ierindojoties trešajā vietā.

Olimpiskās spēles Pekinā norisināsies no 4. līdz 20.februārim.

Vīriešiem īsās programmas sacensības daiļslidošanā notiks 8.februārī, bet izvēles programma - divas dienas vēlāk.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-02-03 00:50, pirms 2 gadiem
Šitais te Žubērs vēl slido?
, 2022-02-03 01:30, pirms 2 gadiem
Nefis mozgus! Normāls pipars. Estos aiz apmales blieza ne mazāk, kā viņa trenējamais.