Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Sporta Avīzes decembra numurā – lielā Amerikas ekspedīcija

Dažas dienas pirms paša decembra pie jums dodas Sporta Avīzes decembra numurs. Padusē pasisti, mājup no Amerikas pārvestie stāsti, tiem līdzās – vēl vairāk tepat pašu mājās atrasto un sastrādāto interesantumu.

„Te, Amerikā, man ir interesantāk nekā Latvijā. Kādam tas šķitīs skumji, bet tāda ir realitāte...” atklātā sarunā atzīst šobrīd Vašingtonā mītošais Artūrs Irbe, bet Zemgus Girgensons un Kristers Gudļevskis tikmēr zīlē kafijas biezumos – kas notiks pēc šās sezonas, kas ir pēdējā viņu pašreizējos kontraktos ar NHL klubiem? Tikmēr nekas nav jāzīlē Kristapa Porziņģim – viņš var vienkārši baudīt mirkli, kas iepriekš nopelnīts smagā darbā. Mēs bijām klāt vakarā, kad Ņujorka iemīlēja un pārējā līga patiešām pamanīja jauno liepājnieku – vakarā, kas Kristapu padarīja par pasaules sporta superzvaigzni!

Ģirts Mihelsons ir pretrunīga personība Latvijas futbola saimē, un tieši tāpēc pajautājām viņa domas par haosu, kas šobrīd valda ne tikai pašmāju, bet arī pasaules futbola organizācijās. Skandāli, korupcija, totalizatori... Līdzsvaram – stāsts par trim apburošām dāmām Latvijas autosportā. Kāpēc meitenes izvēlas šo šķietami tik vīrišķīgo vidi un izaicinājumu?

Ziemas sezonu sagaidot – parādīsim, kā tiek ielikts pamats perfektam skeletona braucienam, atcerēsimies Latvijas bobsleja pašu pirmo uzvaru pirms 21 gada, kad „mežcirtēji no Latvijas” Sandis Prūsis un Adris Plūksna šokēja ar uzvaru Pasaules kausa mačos Vinterbergā, kā arī atrādīsim Andreja Rastorgujeva jauno palīgu – busiņu, kurā kaujas gatavību turpmāk iegūs viņa slēpes.

Un, starp citu – vai zināt, ko paši sportisti domā par jaunākajām sporta videospēļu versijām? Cik tās atbilst realitātei, kur vēl būtu jāpiestrādā? Kā NBA 2K16 izskatās Jānim Bērziņam vai FIFA16 spēlējas Vladislavam Gutkovskim – testējām uz lielā ekrāna Kino Citadele.


, 2015-11-27 12:58, pirms 8 gadiem
Jau ir veikalos no šodienas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.