Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Žurnāla "Sports" augusta numurs: "Vīrišķības skola"

Ir iznācis jaunais žurnāla ‘’Sports’’ augusta numurs, kurā ir 26 interesanti raksti par Latvijas sportistiem. Šajā publikācijā piedāvājam Jums īsu ieskatu galvenajos žurnāla rakstos.

Žurnāla augusta numurā lasi:

- Eiropas BMX meistarsacīkšu noslēguma ceremonija Beļģijas pilsētiņā Deselē izskatījās mazliet dīvaina. Sākoties elites vīru apbalvošanas ceremonijai, mastā visaugstāk tika celts mūsu valsts karogs, arēnā svinīgi viļņoja „Dievs, svētī Latviju!”, bet uz goda pjedestāla samulsis stāvēja tikai viens vīrs – trešās vietas ieguvējs francūzis Kentēns Kaleirons. Māris Štrombergs, kas čempiona titulu 160 atlētu konkurencē sev jau bija nodrošinājis iepriekšējā - Rīgas posmā, turpināja savas cīņas Amerikā, bet Edžus Treimanis, kam vajadzēja saņemt sudraba medaļu, gulēja kaimiņpilsētas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Kas notika pirms un pēc tam? Dainis Caune stāsta rakstā „VĪRIŠĶĪBAS SKOLA”.

- Joprojām jauna un perspektīva komanda, bet šoreiz bez garantētas grēku atlaides (lasi: zaudējumu piedošanas) – tāds ir Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības statuss pirms Slovēnijā paredzētā Eiropas čempionāta finālturnīra... „BASKETBOLS PĒC KINOSCENĀRIJA”, iepazīstieties ar Gunta Keiseļa viedokli.

- Šoruden Latvijas futbola valstsvienību gaida divas principiālas pasaules čempionāta atlases spēles ar mūsu dienvidu kaimiņiem lietuviešiem. Pazīstamākais Lietuvas futbolists mūsu valstī ir Toms Tamošausks, kurš jau astoto gadu spēlē Latvijas čempionātā – pēc septiņām veiksmīgām sezonām Liepājā šogad Tamošausks kļuvis par vienu no Rīgas Daugavas līderiem. Tā rakstu „MŪSĒJAIS LIETUVIETIS” sāk Kristiāns Girvičs

- Ceplīšiem izdodas pārsteigt. Drīz pēc neatkarības atgūšanas Rīgā no Austrālijas ierodas 23 gadus vecs jauneklis Kārlis, kurš kļūst par Latvijā pirmās privātās aviokompānijas RIAIR pilotu. Eiropas Jaunatnes olimpiādē Utrehtā peldēšanā Latviju ar sekmīgiem rezultātiem visās disciplīnās pārstāv viņa četrpadsmitgadīgā meita Krista no... Dubaijas. Daiņa Caunes Utrehtas reportāžas par mūsējiem sešos sporta veidos.

Lai arī žurnāls Sports kopš 2013. gada sākuma atkal ir pārdošanā un tas joprojām ir pieejams abonentiem, žurnāla mājas lapā Sporto.lv ir iespējams bez maksas izlasīt visus žurnāla numurus. Ienāciet Sporto.lv un iepazīstiet Latvijas sportu labāk!


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.