Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1281, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Līdz aprīļa beigām Nordea Rīgas maratonam pieteikties izdevīgāk

Līdz aprīļa beigām Nordea Rīgas maratonam pieteikties izdevīgāk
Maratona treniņš Mežaparkā 18. aprīlī
Foto: Nordea Riga Marathon

Vēl tikai trīs dienas - līdz 30.aprīlim Nordea Rīgas maratonam var pieteikties par lētāku dalības maksu. Šobrīd, kad līdz maratonam atlicis mazāk par vienu mēnesi, pieteikušies un savu dalību jau apstiprinājuši 6 400 skrējēji no plānotajiem 10 000.

Maratonam iespējams reģistrēties par sekojošām dalības maksām:
Mini maratonam (jaunākiem par 18 gadiem) – 5 LVL
Mini maratonam (vecākiem par 18 gadiem) – 8 LVL
Pusmaratonam – 12 LVL
Maratonam – 20 LVL
Maratona stafete (4 personu komandai) – 32 LVL

Reģistrēties iespējams Nordea Rīgas maratona mājas lapā nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. Atgādināsim, ka Nordea banka visiem saviem klientiem līdz 30. aprīlim piedāvā lielisku iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas. Tikai līdz 30.aprīlim spēkā arī organizatoru nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1945.gada 23.maija.

Līdz 27.aprīlim maratona distancei reģistrējušies 665 dalībnieki, pusmaratonam 1 400, bet mini maratonam jau 3 150 dalībnieki, kā arī pieteikušās 70 maratona stafetes komandas.

Sagatavošanās treniņi

Baudot lielisko pavasara laiku, Rīgas ielās parādās arvien vairāk skrējēju, un organizējot Nordea Rīgas maratona treniņus arī citās Latvijas lielākajās pilsētās, esam pārliecinājušies, ka skriešana neapturami kļūst par cilvēku ikdienas sastāvdaļu visā Latvijā. Gan profesionāli treneri, gan tie, kuri mini maratonā pagaidām piedalījušies tikai vienu reizi – var apliecināt ka piecu kilometru distance ir pa spēkam ikvienam – dienā mēs nostaigājam vēl lielākus attālumus. Tāpēc aicinām skriet gribētājus uz tradicionālajiem maratona koptreniņiem Mežaparkā katru svētdienu 10:00.

Ja nedzīvojat Rīgā, maratons aizbrauks pie jums! Turpinot apceļot Latviju 4. maijā uz kopīgu treniņu aicinām visus Jelgavā plkst. 10:00 un Rēzeknē plkst. 12:00, bet 15. maijā Liepājā plkst. 11:00 un Tukumā plkst. 17:00.

Koptreniņos profesionāļu vadībā iespējams gan uzzināt kā pareizi iesildīties un atsildīties pēc treniņa, lai skriešana sagādāt vēl labākās sajūtas, gan visas nianses par inventāru. Turklāt treniņa gurumu katrs var izvēlēties pat tā lai iesācējiem nebūtu par daudz, bet pieredzējušiem skrējējiem par maz.

Informāciju sagatavoja:
Inese Ķīkule


, 2010-04-27 19:36, pirms 14 gadiem
Bet konkurss, kur balvā brīvstarts, šeit (SC) tak arī būs ko? Tur vinnēt būtu vēl izdevīgāk
''Nordea Rīgas maratona'' uzvarētājs Slimani Benazuzs
Foto: Renārs Buivids
36

Nordea Rīgas maratonā uzvar marokānis Benazuzs (labots)

Par 2010. gada ''Nordea Rīgas maratona'' uzvarētāju šodien kļuva Marokas pārstāvis Slimani Benazuzs, kurš 42 kilometrus un 195 metrus garo distanci veica divās stundās, 17 minūtēs un 33 sekundēs. Sieviešu konkurencē uzvaru izcīnīja Marina Damanševica (Baltkrievija).
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
17

Klāt jubilejas Rīgas maratons ar dalībnieku rekordskaitu

Svētdien plkst. 9:00 ar startu "Vienotības kilometra" distancē sāksies jubilejas – 20. – Rīgas maratons, kas jau vairākus gadus nes galveno atbalstītāju Nordea vārdu. Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 11 000 dalībnieku.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
13

Rīga maratona svētku gaidās

Dalībai jubilejas - 20. - Nordea Rīgas maratonā, kas norisināsies svētdien 23. maijā, reģistrējušies jau vairāk nekā 11 300 dalībnieku. Tradicionālais skrējiens pulcēs skrējējus no vismaz 43 pasaules valstīm, šodien preses konferencē pastāstīja organizatoru pārstāvis Aigars Nords.