Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1283, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi Nordea Rīgas maratonā – ģimeņu izlase

Andrejs Siliņš

Pirmo reizi Nordea Rīgas maratonā – ģimeņu izlase
Nordea Rīgas Maratons

Pieaugot ģimeņu skaitam, kas piedalās Nordea Rīgas maratonā, pirmo reizi tā ietvaros tiks organizēta vienota visu Latvijas ģimeņu komanda – "Hanzas Maiznīcas Maratona ģimeņu izlase". Atbalstot ideju, ka vislielākā nozīme ir nevis maratonā sasniegtajam rezultātam, bet kopā pavadītajam laikam, AS "Hanzas Maiznīcas" aicina atsaukties tās Latvijas ģimenes, kas izvēlas veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

"Katru gadu strauji aug ne tikai kopējais maratona dalībnieku skaits, bet arī pieteikto komandu skaits, kurās apvienojušies gan kolēģi, gan draugi un ģimenes. Īpaši iecienīta komandu vidū ir 5km distance, kas ļauj demonstrēt gan savu fizisko, gan radošo formu – īpaši maratonam darinātus tērpus un atribūtus, padarot Nordea Rīgas maratonu atraktīvāku un krāsaināku," uzskata Nordea Rīgas maratona direktors Aigars Nords.

AS "Hanzas Maiznīcas" aicina pieteikties Latvijas ģimenes, lai izveidotu līdz šim maratona vēsturē vislielāko ģimeņu komandu - "Hanzas Maiznīcas Maratona" ģimeņu izlasi. Sākot no 21.marta līdz 18.aprīlim ģimenes no visas Latvijas, kas atbalsta veselīgu dzīvesveidu, tiek aicinātas iesūtīt savu kopīgo brokastu fotogrāfiju Hanzas Maiznīcas Maratona ģimeņu izlase . Tām 10 ģimenēm, kuras saņems vislielāko balsu skaitu, būs iespēja Nordea Rīgas maratona 5km distancē piedalīties bez maksas.

Ģimeņu komandas izveidi atbalsta arī Kristīne Putniņa, 2010.gada Nordea Rīgas maratona jaunākā dalībnieka Reiņa mamma: "Mūsu ģimene maratonā piedalās, lai gūtu gandarījumu. Esot uz starta līnijas un redzot, ka blakus ir mammas ar mazuļiem un radinieku saimes, man ir prieks, ka cilvēki spēj rast un novērtēt kopā būšanas prieku. Jo vairāk būs šādas ģimenes, jo vairāk izaugs stipri un labi cilvēki."

AS "Hanzas Maiznīcas" tirdzniecības un mārketinga direktors Edijs Vegners: ""Hanzas Maiznīcas" jau vairākus gadus pasniedz balvu jaunākajam maratona dalībniekam. Iespējams, ka pirmais balvas ieguvējs šogad jau skrējienā dosies ne tikai kopā ar vecākiem, bet ar savu jaunāko brālīti vai māsiņu. Latvijā ir daudz aktīvu ģimeņu, kas novērtē kvalitatīvi kopā pavadīto laiku, tāpēc "Hanzas Maiznīca" vēlas dot iespēju šīm ģimenēm startēt Nordea Rīgas maratonā un parādīt sevi visai Latvijai."

AS "Hanzas Maiznīcas" atbalsta Nordea Rīgas maratona ideju, ka visvērtīgākais ir kopā pavadītais laiks un vienotības sajūta, ko sniedz kopīgs skrējiens. Nav svarīgi sportiskie rezultāti, svarīgi ir piedalīties un gūt pozitīvas emocijas.

Informāciju sagatavoja
Ivita Bidere
Nords Porter Novelli

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 13:41, pirms 13 gadiem
Ja gimene ir sportiska, tas ir, skrien gandriz visi, tad noteikti taja bus kads, kuram 5km nav nekas un kaa minimums pusmaratonu gribetu noskriet. Rocinas sadevusies var skriet jura ieksa, bet sads pasakums tik vienreiz gadaa.

     [+] [-]

, 2011-03-17 20:48, pirms 13 gadiem
arvils rakstīja: Ja gimene ir sportiska, tas ir, skrien gandriz visi, tad noteikti taja bus kads, kuram 5km nav nekas un kaa minimums pusmaratonu gribetu noskriet. Rocinas sadevusies var skriet jura ieksa, bet sads pasakums tik vienreiz gadaa.
tieši tā. arī manā ģimenē visi sporto regulāri, tāpēc 5km distance būs tikai mamma, pārējiem tā ir krietni pa īstu. protams ir apsveicama šāda rīcība no Hanzas Maiznīcas, bet balvā varēja dod brīvu startu, jebkurā distancē. Atgādināšu, ka tas ir MARATONS un maratons ir 42,195 km, nevis 5, 10 vai 21km