Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Nordea" Rīgas maratona dalībnieki no "Rimi" saņems 8.5 tonnas ar svaigajiem augļiem

"Nordea" Rīgas maratona dalībnieki no "Rimi" saņems 8.5 tonnas ar svaigajiem augļiem
Foto: Rimi Latvia

Aktīvs un sportisks dzīvesveids nav iedomājams bez veselīga uztura, tāpēc Rimi visiem Nordea Rīgas maratona dalībniekam ir sarūpējis 8.5 tonnas ar svaigajiem augļiem. Enerģijas atjaunošanai trasē dažādās vietās būs pieejama 1.5 tonna apelsīnu un viena tonna banānu. Savukārt kopumā 25 000 veselīgajās uzkodu pakās, ko skrējēji saņems pēc finiša līnijas šķērsošanas, būs pieejami vairāk nekā 6 tonnas ābolu.

Tāpat maratona dalībnieki saņems negāzētu ūdeni Vichy Still, atspirdzinošu sporta dzērienu Vichy Viva Sport, žāvētu augļu un riekstu maisījumu Zelta rieksts Dienas deva enerģijai un Get Up graudaugu batoniņu ar aprikozēm, kas palīdzēs atjaunot spēkus pēc skrējiena.

Jau kopš pirmdienas, 12. maija, Rimi centralizētajā noliktavā norit aktīvs darbs pie sportistu somu komplektēšanas. Kopumā septiņi Rimi darbinieki ik dienas īpašajos maisiņos iepako vidēji 6250 veselīgo uzkodu pakas un plānots, ka darbs tiks pabeigts ceturtdien,15. maijā.

Rūpējoties par atspirdzinājumu ne tikai pēc skrējiena, bet arī tā laikā, Nordea Rīgas maratona veselīga uztura partneris Rimi jau vairākus gadus pēc kārtas sportistiem 10 enerģijas punktos dažādās trases vietās enerģijas atjaunošanai nodrošinās svaigus augļus, kā arī spēcinošas uzkodas pēc maratona.

Informāciju sagatavoja
Laura Podskočija
SIA Rimi Latvia vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste


, 2015-05-17 22:54, pirms 9 gadiem
Cik traki ka viens no vecakajiem latviesu sporta zinu portaliem, pat nezin ka tads Nordea rigas maratons vairs nepastav.
, 2015-05-17 22:55, pirms 9 gadiem
Lattelecom rigas maratons.
Foto: ''Rimi'' Rīgas maratons.

Atvērta reģistrācija 2023. gada ''Rimi'' Rīgas maratonam

Rimi Rīgas maratonam, kurš pirmoreiz norisināsies maija pirmajā nedēļas nogalē - 6. un 7. maijā, reģistrācija tiek atklāta gandrīz 11 mēnešus līdz pasākumam.
Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
3

Rīgas maratonā uzvar etiopieši, Latvijas čempioni - Bērziņš un Kļučņika

''Rimi'' Rīgas maratonā uzvaras laurus plūca Etiopijas skrējēji. Vīriešu konkurencē triumfēja Deribe Robi Melka, bet starp dāmām ātrākā bija Mekurija Aberu Zenebe. Par Latvijas čempioniem maratonā kļuva Kristaps Bērziņš un Anna Kļučņika. Vīriešu pusmaratonā triumfēja Etiopijas skrējējs Abate Sikijass Misganavs. Sievietēm pusmaratonā uzvara kenijietei Beatrisei Mutajai.
"Rimi" Rīgas maratona organizators Aigars Nords (pa kreisi). Foto: Renārs Koris
3

Rīgas maratonā uz Tokijas Olimpiādi tēmēs tikai viens sportists

Jubilejas – trīsdesmitajā – Rīgas maratonā pavasarī bija paredzēts sagaidīt vairākus tūkstošus ārvalstu skrējēju, kārtējo reizi uzstādīt jaunus dalībnieku rekordus un dot atlētiem pēdējo iespēju kvalificēties Tokijas olimpiskajām spēlēm. Taču Covid-19 iesitis sāpīgu pliķi arī šī pasākuma rīkotājiem, tāpēc šajā nedēļas nogalē uz starta kopumā dosies vien ap 15 000 skrējēju, bet maratonā – nepilni 800, no kuriem tikai viens tēmēs uz olimpisko normatīvu.