Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Somijas rallijā šešas smagas avārijas divos līkumos

Piedāvājam jums noskatīties video, kurā redzams, kā vairāki sportisti rallija pirmajā un arī otrajā dienā nespēj novaldīt savus spēkratus un piedzīvo gana iespaidīgas un smagas avārijas. Pēc ukraiņu pilota Aleksandra Saļuka juniora avārijas vakar pat tika atcelts ātrumposms, jo trasē devās neatliekamā medicīniskā palīdzība.



, 2011-07-30 09:46, pirms 13 gadiem
Ja nevar uzmanību piesaist'ti ar braukšanu tad vismaz ar dikti skaistu avāriju! Labi ka bez traumām!
, 2011-07-30 17:18, pirms 13 gadiem
vispār jau traumas bija, pēc ukraiņu avarēšanas dopā izbrauca med. pal.
, 2011-08-05 17:58, pirms 13 gadiem
Tai fiestai tak ritens atlūza ta jau butu savācies.
Karloss Sainss. Foto: Dakar.com

Dakaras uzvarētājs Sainss pēc "Audi" projekta slēgšanas nomaina komandu

Spāņu autosporta veterāns Karloss Sainss pasaules rallijreida čempionāta trešajā posmā Portugālē startēs ar "Mini" sacīkšu auto. "X-Raid" komandu viņš savā karjerā pārstāvējis jau iepriekš.
Madss Ostbergs. Foto: Godzik Rally Foto
1

Arī Ostbergs šogad būs Seska ekipāžas konkurents cīņā par ERC titulu

Norvēģu pilots Madss Ostbergs oficiāli paziņojis, ka 2024. gada sezonā turpinās dalību Eiropas rallija čempionātā, un par mērķi izvirzījis titula izcīnīšanu. Mārtiņam Seskam un Renāram Francim par vēl vienu spēcīgu sāncenšu ekipāžu vairāk.
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.