Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Kalle Rovanpera Horvātijas WRC piedzīvo iespaidīgu avāriju

Neveiksmīgi Horvātijas WRC rallijs iesākās un beidzās WRC čempionāta kopvērtējuma līderim, 2016. un 2017.gada Latvijas rallija čempionam Kallem Rovanperam, kurš jau pirmajā ātrumposmā lielā ātrumā noskrēja no ceļa un uzmeta vairākus kūleņus. Par laimi, ekipāža avārijā necieta. Vēlāk, kad automašīna tika nogādāta servisa parkā, tika konstatēts, ka tai ir pārāk daudz bojājumu, tāpēc Rovanperam šis rallijs ir beidzies.

Inguna Grišāne. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Inguna Grišāne: "Nākamais solis ir minirallijs"

Par spīti stereotipam, ka autosports  - tā ir vīriešu pasaule, ir sievietes, kas pierāda pilnīgi pretējo, sacensību trasē jūtas kā zivs ūdenī un nereti izrādās ātrākas arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Tāda ir arī Inguna Grišāne, šī gada pirmās vietas ieguvēja Dāmu klasē gan Rīgas Ziemas kausā, gan Kurzemes Ziemas kausa izcīņā.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Ožjē ātrākais Horvātijas rallija shakedown ātrumposmā

Atgriežoties pasaules rallija čempionātā pēc divu posmu izlaišanas, ātrāko rezultātu Horvātijas posma shakedown sesijā uzrādīja "Toyota" komandas pilots Sebastjēns Ožjē.