Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Krievu sportists: "Gribēju startēt Dakaras rallijā, taču neparakstīšu tos kropļojošos dokumentus''

Krievu sportists: "Gribēju startēt Dakaras rallijā, taču neparakstīšu tos kropļojošos dokumentus''
Sergejs Karjakins

2017. gadā Dakaras rallijā kvadriciklu klasē uzvarēja krievu sportists Sergejs Karjakins, taču šogad sankciju dēļ viņš sacensībās uz starta neizgāja.

Lai varētu startēt FIA pārraudzītajās autosporta sacensībās, krievu un baltkrievu sportistiem ir jāparaksta dokuments, kurā tie apliecina nestartēšanu zem savas valsts karoga, kā arī Krievijas īstenotā kara nosodīšanu un solidarizēšanos ar Ukrainu. Daži to ir izdarījuši, piemēram, Nikolajs Grjazins, kurš turpina dalību rallija sacensībās Eiropā.

Šādu FIA dokumentu nesen atteicās parakstīt Sergejs Karjakins, kurš 2017. gadā Dakaras rallijā uzvarēja kvadriciklu klasē, līdz ar to viņš šī gada Dakaras rallijā uz starta neizgāja.

Sportists atklāja, ka labprāt gribēja piedalīties šajās sacensībās. ''Protams, šogad sekoju līdzi Dakaras rallijam. Iedomājieties, esmu braucis Dakaras rallijā deviņus gadus, bet tagad, ups, man tā iespēja ir atņemta. Var redzēt, ka tie, kuri agrāk uzvarēja Dakaras rallijā, vairs nespēj braukt tik ātri, jo uzvarēt kļuvis grūtāk. Es ļoti vēlētos atkal piedalīties Dakaras rallijā, taču ir tā, kā ir. Jau vairākkārt esmu paziņojis, ka neparakstīšu tos kropļojošos dokumentus, ko man devuši organizatori. Esmu pārliecināts, ka tie dokumenti tiks izmantoti pret mums. Mēs esam dzimuši šajā valstī un mums tajā jāpaliek," sarunā ar portālu autosport.com.ru Sergejs Karjakins.

Izmantotie resursi:
Autosport.com.ru - Новости мирового и...


, 2023-01-24 09:43, pirms gada
" Mēs esam dzimuši šajā valstī un mums tajā jāpaliek "

šo ziņu, lūgums, nodot pārējiem krieveļiem...
, 2023-01-24 10:11, pirms gada
Paliec ar savā valstī un nebāz degunu no tās ārā, bet labāk gatavojies mobilizācijai.
, 2023-01-24 12:18, pirms gada
Mājiens, kurš gan būs tas, kas ar to dokumentu rokās vajās viņu, viņa ğimeni. Parasti saka, ka cilvēks vecākus neizvēlas, jādzīvo ar tādiem kā ir - Krievijā arī prezidentu neizvēlas.
, 2023-01-24 14:45, pirms gada
pareizi ir, nafig to Dakaru, Muhosranskas rallijam ar' nav ne vainas
, 2023-01-25 07:44, pirms gada
Tāpēc karā ir jāiznīcina kaujas laukā, nevis jāpanāk kārtējais pamiers no sankcijām vai jāpanāk kapitulācija kā vācijai pirmajā pasaules karā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.