Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Karloss Sainss seniors pēc avārijas nokļūst slimnīcā

Elektrisko rallijreida mašīnu čempionāta "Extreme E" posmā Itālijā pamatīgu avāriju piedzīvoja 60 gadus vecais Karloss Sainss seniors, kurš savulaik kļuva par čempionu pasaules rallija čempionātā. Negadījums notika pēc sadursmes ar Johanu Kristofersonu, kā rezultātā Sainss, kurš cīnījās par uzvaru, uzmeta vairākus kūleņus un tika nogādāts slimnīcā. F1 pilota Karlosa Sainsa tēvs nopietnas traumas neguva, taču atzina, ka avārija bijusi sāpīga. Sardīnijā vienā nedēļā notika divi "Extreme E" posmi. Pirmajā no tiem uzvarēja amerikāņi Kails Leduks un Sāra Praisa, bet otrajā - zviedri Kristofersons un Mikaela Āhlina-Kotulinska, kuri ir līderi arī kopvērtējumā.

Foto: wrc.com
2

WRC leģenda Sainss iesaka veidu, kā atgriezt čempionātam agrāko popularitāti

Divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss uzskata, ka labākais laiks čempionāta vēsturē bija A grupas ēra. Šobrīd, kad WRC piedzīvo ne to vieglāko periodu un tiek plānotas lielas izmaiņas tehniskajos noteikumos, aizvien nav skaidrs, kāda būs nākotne.
Inguna Grišāne. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Inguna Grišāne: "Nākamais solis ir minirallijs"

Par spīti stereotipam, ka autosports  - tā ir vīriešu pasaule, ir sievietes, kas pierāda pilnīgi pretējo, sacensību trasē jūtas kā zivs ūdenī un nereti izrādās ātrākas arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Tāda ir arī Inguna Grišāne, šī gada pirmās vietas ieguvēja Dāmu klasē gan Rīgas Ziemas kausā, gan Kurzemes Ziemas kausa izcīņā.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.