Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Portugāles vēsturiskajā rallijā startēs arī latviešu ekipāžas

“Rally de Portugal Histórico” atgriežas pēc viena gada pārtraukuma, tas tiek uzskatīts par vienu no izcilākajām vēsturiskajām regularitātes sacensībām Eiropā. Sacensības norisināsies 4. posmos no 5.-9. oktobrim ar teju 2000 kilometru garu maršrutu.

Dalību sacensībām pieteikusi arī “Russo Baltic rally team” komanda, kurā startē divas latviešu ekipāžas: Agris Staņēvičs / Jānis Kirkovalds (Nr.32) un Iļja Zakmans / Nauris Kalvāns (Nr.16), kā arī trīs krievu: Andrejs Ponomarevs / Marats Jarulins (Nr.10), Iļja Kašins / Boris Kosturko (Nr.36), Jurijs Lisenko / Viktors Poļakovs (Nr.43)

Portugāles rallijā būs iespējams vērot tādus automašīnu modeļus kā Porsche 911, Jaguar E-Type, Lancia Fulvia, BMW 2002, Mercedes SLC, Ford Escort, Renault 11 un 5 GT Turbo. Starp vecāko 1957. gada Volvo PV 544 un jaunāko 1986. gada Porsche 924 S ir 29 gadu vēsture.

63 reģistrētās ekipāžas, no kurām 80% ir ārvalstu, “Rally de Portugal Histórico” sniegs izteikti starptautisku piesitienu ar konkurentiem no deviņām dažādām valstīm – Portugāle, Vācija, Beļģija, Spānija, Francija, Latvija, Lietuva, Krievija un Šveice.

Rallijs ir zināms un sevi parādījis kā neparedzamu un grūtu, neatkarīgi, kurā no vēsturiskajām rallija zonām Portugālē tas norisinās.

Dalībnieku saraksts pieejams ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
LAF Prese


Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Ožjē ātrākais Horvātijas rallija shakedown ātrumposmā

Atgriežoties pasaules rallija čempionātā pēc divu posmu izlaišanas, ātrāko rezultātu Horvātijas posma shakedown sesijā uzrādīja "Toyota" komandas pilots Sebastjēns Ožjē.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.