Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Lietuvietim Vanagam iespaidīga avārija un Dakāras rallijs beidzies

Neveiksmīgi Dakāras rallija ceturtais ātrumposms iesākās un beidzās lietuvietim Benediktam Vanagam, kurš lielā ātrumā piedzīvoja avāriju, uzmetot vairākus kūleņus. Kā ziņo ekipāža, tad Dakāras rallijs viņiem ir beidzies. Par laimi, ekipāža negadījumā necieta.

Foto: FIA WRC

WRC sezona ar asfalta ralliju Horvātijā atgriežas Eiropā

Šajā nedēļas nogalē, no 18. līdz 21. aprīlim norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas ceturtais posms WRC Croatia Rally, pasaules ātrākajām rallija ekipāžām atgriežoties Eiropā un sacenšoties pa Horvātijas asfalta seguma ceļiem. Horvātijas rallijā kopumā uz starta stāsies 68 ekipāžas.
Džandomeniko Baso ekipāža. Foto: rallyalba.it

Divkārtējais ERC čempions Baso turpina uzvarēt rallijā 50 gadu vecumā

Lai gan divkārtējam Eiropas un četrkārtējam Itālijas čempionam Džandomeniko Baso jau pērn apritēja 50 gadi, viņš aizvien spēj parādīt, ka ir ātrāks un stabilāks par konkurentiem. Nedēļas nogalē tika izcīnīta uzvara Itālijas rallija čempionāta otrajā posmā.
Foto: M-Sport

Dakaras uzvarētājs Sainss tuvu līgumam ar "Ford" komandu

Lai gan pasaules rallijreida čempionāta posmā Portugālē Karloss Sainss pārstāvēja "X-Radi Mini" komandu, jau maijā, pēc paša sportista vārdiem, varētu tikt parakstīts līgums ar "Ford" rūpnīcas vienību.