Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Latvijas rallija čempionāts pēc 14 gadiem atgriežas Cēsīs

Latvijas rallija čempionāts pēc 14 gadiem atgriežas Cēsīs
Foto: Nauris Slokenbergs

Pēc 14 gadu pārtraukuma, 5. un 6. augustā, Cēsu novada ceļus pieskandinās motoru rūkoņa, lai atgrieztos viens no leģendārākajiem sporta pasākumiem – rallijs "Cēsis". Šis posms priecēs gan cēsiniekus, gan pilsētas viesus, kā arī atmodinās nostaļģijas pilnas izjūtas rallija entuziastos.

"14 gadi, tieši tik liela pauze bija nepieciešama, lai Latvijas rallija čempionāts atgrieztos Cēsīs," stāsta pasākuma organizators Māris Millers. "Ātrumposmu programmā paredzēti gan labākie klasikas gabali, kā "Kārļi", gan interesanti jaunumi skatītājiem un sportistiem."

Gandarījumu par rallija "Cēsis" atgriešanos pauž arī Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs: "Prieks, ka rallijs atgriežas Cēsīs! Rallijs ir ne tikai pasākums ar kuplu dalībnieku un apmeklētāju skaitu, bet tas ir arī pasākums, kas nāks par labu vietējiem uzņēmējiem un novada ekonomikā ienesīs lielus līdzekļus."

Augusta sākumā Cēsu novada ceļi un unikālie ātrumposmi pulcēs vietējos sportistus, kuri cīnīsies Latvijas rallija čempionāta, rallijsprinta un vēsturisko auto ieskaitēs. Rallija "Cēsis" ceremoniālais starts plānots piektdien, 5. augustā.

Izmantotie resursi:
facebook.com


Mārtiņš Sesks. Foto: publicitātes
1

Pirmizrādi piedzīvo dokumentālā filma par Mārtiņu Sesku

27. marta vakarā kinoteātrī “Splendid Palace” aizvadīts dokumentālās filmas “Ātruma skartie” atklāšanas pasākums, kurā pulcējās filmas radošā komanda, autosportisti, rallija entuziasti un atbalstītāji. Filma stāsta par vairākkārt godalgotā rallija pilota Mārtiņa Seska karjeru un atklāj, kā rallijs kļuvis par vienu no skatītāju iecienītākajiem sporta veidiem Latvijā.
Ots Tanaks. Foto: Marcin Snopkowski

Tanaks: "Uzvarēt Safari rallijā ir smags uzdevums"

Pēc pirmajiem diviem pasaules rallija čempionāta posmiem Ots Tanaks sezonas kopvērtējumā ieņem piekto vietu, 27 punktus atpaliekot no vadībā esošā komandas biedra Tjerī Noivila. Igauņu pilots cer, ka šonedēļ "Safari Rally Kenya" beidzot izdosies sasniegt labu rezultātu, kas viņa gadījumā nozīmētu uzvaru vai vismaz pjedestālu.
Foto: Rallycross.lv

Jau pēc mēneša startēs Latvijas autokrosa, folkreisa un rallijkrosa sezona

Vasaras autokrosa, rallijkrosa un Folkreisa sezona Latvijā sāksies tieši pēc mēneša: 28. aprīlī Smiltenē startēs Folkreisa Vasaras kauss un Krosa komisijas autokrosa kauss, kam sekos pirmie posmi arī Latvijas-Lietuvas rallijkrosa un Latvijas autokrosa čempionātā. Tikai mēnesis!